Techno festival u Podgorici: Higher Sense Vibration uz THE Yellowheads, Spartaque, Kozlov, Zyce i mnoge druge…

 Techno festival u Podgorici: Higher Sense Vibration uz THE Yellowheads, Spartaque, Kozlov, Zyce i mnoge druge…

Ovog leta na sportskom aerodromu Špiro Mugoša u Podgorici očekuje nas sjajan program na Higher Sense Vibration Festivalu.

U Podgoricu stižu sjajne svetske zvezde i to u sastavu: Metodi Hristov, THE Yellowheads, Spartaque, Kozlov, Zyce, Steve Shaden, Nancy Live, Dejan Milićević.

Metodi Hristov i The Yellowheads su obeležili Higher Sense događaje i bilo je logično da budu na lineupu kako ih publika u Crnoj Gori obožava i jedva čeka opet, naveli su iz organizacije HS.

Posebno uzbuđenje biće Spartaque, Kozlov, i Zyce, kako su to artisti koji pune festivale i nastupaju i pred 15+ hiljada ljudi širom sveta.

Spartaque i Kozlov su jedni od nosioca acid i hard techno zvukova dok Zyce dominira svetskom trance scenom već godinama.

Tu su i Steve Shaden i Nancy Live kao velike zvezde u usponu, Steve je poznat po jakim bitovima i neverovatnim tehničkim sposobnostima, dok Nancy Live radi i komponuje muziku uživo i meša različite pravce kroz svoje setove na jedan fantastican način sto je izuzetno zahtevno.

Dejan Milićević je jako dobro poznat publici u regionu, kao jedan od pionira i nosilaca tech house muzike na Balkanu i on otvara festival na glavnoj bini.

Na Tuborg Main Stage-u će se još naći i Stevan Mandić, rezident Higher Sense organizacije, čovek koji je poznat kao izuzetan producent i bez njega nema prave žurke u Crnoj Gori.

Takođe na lineupu je i The Founder, Higher Sense osnivač, koji je pripremio trance showtime za zatvaranje festivala. Drugu noć otvara jedan novi rezident organizacije koji će uskoro biti poznat javnosti.

Na Eternal Now stage-u nastupaju poznata domaća, regionalna i internacionalna imena a lineup prenosimo u celosti:

Proximus , Mr. Mips , Branko Vuković b2b Petar P, Stanco, Marc Stan, Uroš Ilić , Machiavelli , Brts , Eve Jo, Venera , Bizzar.duo , Dernaj , Aaron Cullen , i neverovatni Vahicabi.

Prodaja ulaznica startuje trećeg jula u TABACCO SHOP-ovima, u svim gradovima Crne Gore.

Ulaznice je moguće kupiti i online putem na sajtu www.highersense.me

Cena ulaznica za oba dana festivala iznosi 30 eura, jednodnevne ulaznice će biti dostupne na samom festivalu po ceni od 20 eura.

Program počinje u 18 sati i traje do šest sati ujutru, oba dana.

“Probudimo najviše JA zajedno 11-12 avgusta na aerodromu Špiro Mugoša u Podgorici. Vidimo se na festivalu godine u Crnoj Gori”, naveli  su iz HS.

IZVOR: Antenam.net

Avatar photo

Autor: Igor