FUSE stage na Sonus festivalu 2016

 

I ove godine Sonus festival saradjivaće sa nekoliko partnera na festivalu. Poznate svetske etikete, najbolji  klubovi i mediji predstaviće svoje artiste u 5 dana i 5 noći jednog od najboljih festivala elektronske muzikee u svetu. FUSE je upravo jedan od ovogodišnjih Sonus partnera.  Svi koji su posetili Sonus prethodnih godina prisetiće se da su upravo FUSE afterpartyji bili zaslužni za neke od najboljih jutara na plesnom podijumu.

U zadnjih 8 godina FUSE se establiširao kao institucija u Londonu i jedan od glavnih igrača u medjunarodnim klubskim krugovima. FUSE je kroz svoje delovanje organizovao preko 300 uspešnih događaja širom Evrope i sveta. Pod svojim krovom ima dva labela – FUSE London, koji okuplja artiste bazirane u Londonu, te sestrinski InFuse koji okuplja sve one artiste fusic zvuka koji su iz ostatka sveta.

FUSE je osnovan krajem 2008. a njihovi partiji brzo su postali legendarni, te su londonski klabing dignuli na novu razinu. Partiji su se odvijali u zloglasnom istočnom dijelu Londona 93 Feet East, a zvukom su dosta bili orijentirani na specifičan house duh.

Prve rezidencije na najpoznatijem otoku za partijanje, čarobnoj Ibizi, imali su na mesečnoj bazi 2010. godine u klubu Ushuaia Ibiza, zatim godinu kasnije u Circo Loco DC10, te Sankeys Ibiza u 2013. Nakon uspešnih party sezona njihov se party brend preselio u Space, jedan od najpoznatijih klubova na Ibizi, a ove godine, u sklopu HYTE Ibiza, ulaze u legendarnu, planetarno popularnu Amnesiju.

Jedan od osnivača ovog planetarno poznatog party brenda, Enzo Siragusa, nastupiće i na HYTE Zadar eventu 22. i 23.07. ( https://www.facebook.com/events/1602834896694928/ )

Detaljan line up FUSE stagea na Sonusu očekuje se uskoro.

 

LINK:

PRODAJA LOKALNIH ULAZNICA ZA SONUS FESTIVAL:  https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

PRODAJA ULAZNICA ZA HYTE Zadar: https://www.entrio.hr/event/hyte-zadar-3314

FUSE http://fuselondon.net/artists/

 

Avatar photo

Autor: Igor