ZAVRŠENO DRUGO IZDANJE KALEMEGDAN SUMMER FESTIVALA – TOPLJENJE

 

Posle tri spektakularne noći žestokog TOPLJENJA završeno je drugo izdanje Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena. Festival je ugostio više od 6000 ljudi i preko 40 najboljih domaćih i svetskih izvođača, iako je padala kiša, to nije sprečilo posetioce da dođu i đuskaju do ranih jutarnjih časova na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi.

Tehno mag Sam Paganini istopio je masu prve večeri, a pult sa njim delili su Dejan Milićević, Speedy, Calavera & Manya u b2b setu sa Reblokom, kao i mlada nada domaće di-džej scene Roxa – koji je otvorio glavnu binu. Na drugom stejdžu posetioci su uživali uz program kluba Drugstore, na kom su nastupali Kaen, Filip Xavi, Kristijan Molnar i Lag. Umetnici Iktus i Bombona ulepšavali su BZZ BZZ chill zonu crtajući sprejevima.

Iako je druge večeri padala kiša, to nije sprečilo posetioce da dođu i đuskaju uz spektakularni live act dua Booka Shade koji su napravili sjajnu atmosferu svirajući svoje najpoznatije hitove. Glavnu binu otvorio je Mene, a sastav SillyHeadz koji čine Marko Vuković i Bokee zagrejali su masu pred nastup glavnih zvezda. Legendarni Boža Podunavac oduševio je posetioce TOPLJENJA, kao i di-džej TKNO koji je zatvorio drugo veče. ONLYCLUBBING portal predstavio se na drugom stejdžu koji je otvorio pobednik di-džej konkursa Vuk Milivojević a.k.a Royal Wolf, a na njemu su takođe nastupali D.R.N.D.Y, Mark Dee Jack i Andrew Meller.

DNEVNI REJV trećeg dana počeo je od 16h i trajao sve do 02h – glavna bina bila je rezervisana za b2b nastupe najboljih domaćih izvođača na kom su nastupali Teo Trunk b2b Mark Myself b2b Shon, DBDZ, Goya b2b Deprescu, Ilija Đoković b2b Andrew Meller, Kristina Lalić b2b Mancha & Mark Panic.
Dok su na drugom stejdžu di-džejevi Sunday Beata i portala Grotto – Apok, Poke, Peter Portman, Teodora Van Context, John Belk, RAQA, Marco B & Bojan B, Tom Collins, Rub A Dub i Nemanja Velimirović napravili sjajnu atmosferu.

Organizatori se zahvaljuju svim posetiocima i prijateljima na ukazanom poverenju i sjajnoj energiji kojom su doprineli festivalu.  

 

Avatar photo

Autor: Igor