Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a 24. novembra u Beogradu

 

U godini kada slavi jubilarno deseto festivalsko izdanje, Lovefest je još jednom uspeo da iznenadi sve fanove. U okviru događaja pod nazivom Lovefest Experience posetioci će imati priliku da otkriju kako zvuči kada se na jednoj sceni spoje kultni svetski di-džej Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a.

Jedinstveni muzički spektakl koji spaja elektronsku muziku sa klasičnim instrumentima biće održan 24. novembra u Beogradu, a prema rečima organizatora sve je pažljivo pripremano poslednjih šest meseci.

“Po završetku prošlogodišnjeg izdanja koje je posetilo više od 70.000 ljudi iz celog sveta znali smo da na neki način moramo da se odužimo svim vernim fanovima, koji su poslednjih deset godina rasli zajedno sa nama. Tako je stvorena ideja posebnog muzičkog događaja, a Lovefest Experience nije samo fuzija različitih muzičkih pravaca, već i jedinstveno audio-vizuelno iskustvo”, poručili su organizatori.

 

Jeff Mills po drugi put pred fanovim Lovefesta

Kao najpoznatiji predstavnik Detroit tehna i osnivač legendarnog muzičkog pokreta “Underground Ressistance”, Jeff Mills je ime koje ne treba posebno predstavljati. U jednom od intervjua koji je dao za Lovefest, izjavio je da je eksperimentisanje idejama srž njegovih nastupa i da se uvek trudi da svaka interakcija sa publikom bude drugačija. Među nesvakidađnjim setovima je i onaj kada se opremu postavio na pod i tako puštao muziku, a 24. novembra ne očekujemo ništa manje egzibicionizma.

Među fanovima poznat kao muzički genije, a među kolegama kao osoba koja postavlja nove standarde u muzici, Jeff Mills svakim nastupom gradi jedinstvenu priču, a najsrećniji posetioci Lovefest Experience-a biće deo velikog beogradskog poglavlja.

Simfonijski orkestar RTS-a predstavlja jedan od glavnih muzičkih stožera Beograda i Srbije, a 24. novembra članovi eminentnog sastava biće pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

 

Ulaznice samo za najbrže fanove

Ulaznice za Lovefest Experience dostupne su po ceni od 22 EUR, dok je cena za one najvatrenije i Fan Pit 33 EUR. VIP karte mogu se kupiti po ceni od 66 EUR, a za zlatno VIP iskustvo potrebno je izdvojiti 132 EUR. Sve karte mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor