GARDEN OF DREAMS FESTIVAL 2024: LINEUP PREDVODE DOMAĆE I REGIONALNE ZVEZDE!

 GARDEN OF DREAMS FESTIVAL 2024: LINEUP PREDVODE DOMAĆE I REGIONALNE ZVEZDE!

Photo by: Adnan Lingo @lingographer

Danas objavljujemo prva imena koja će nastupiti na Garden of Dreams Festivalu 2024. Line up predvode domaće i regionalne zvezde. Pored izvođača, Garden of Dreams danas objavljuje i lokacije na kojima će se desiti Garden of Dreams Festival 2024.

LINE UP IZ SNOVA, OVO SU PRVA IMENA

Pripremite se za impresivan line up izvođača koji će nastupiti na Garden of Dreams Festivalu 2024. 

Danas objavljujemo prvi talas domaćih i regionalnih zvezda koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Garden of Dreams Festivala. Headlinere festivala ćemo objaviti u kasnijoj fazi promocije festivala. Ovakvim pristupom želimo staviti poseban naglasak na domaće i regionalne zvezde, čime promovišemo bogatstvo i raznolikost naše muzičke scene. Često imamo osećaj da su naše zvezde u senci velikih imena koja nastupaju na našim eventima, zato smo ovaj put odlučili prvo predstaviti domaće izvođače koji kvalitetom i znanjem sigurno mogu parirati svetskim zvezdama.“ – poručuju organizatori.  

Link za post: https://www.instagram.com/p/C56KmaONFvy/?igsh=MW00b215bGFqb2M4bw== 

TRI DANA, ČETIRI STEJDŽA, JEDAN NEZABORAVAN FESTIVAL

Garden of Dreams Festival 2024 će se održati na dve spektakularne lokacije u Sarajevu. Prvi dan će vas Jägermeister Night Stage u kultnom Domu mladih očarati sa do sada neviđenom produkcijom koja će biti postavljena u veliku dvoranu. Drugi dan donosi dvostruko uzbuđenje s dnevnim događajem na Cupra Stageu na krovu zgrade Svjetlosti, a noću se vraćamo u Dom mladih na još jedan spektakl kojem ćemo zajedno svedočiti. Treći dan festivala i četvrti stage odvijaće se takođe na spektakularnom krovu zgrade Svjetlosti. Tri dana, dva noćna i dva dnevna događaja će biti dovoljna za još jedan nezaboravan Garden of Dreams Festival. 

ZGRABITE SVOJU ULAZNICU PRE VELIKOG OTKRIVANJA

Nakon što su festivalske BLIND TICKETS za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala rasprodane, najavljujemo puštanje nove serije festivalskih ulaznica po promotivnoj ceni od 69 KM. Ne propustite priliku da budete deo ovog elektronskog spektakla koji slavi život, spaja kulture i redefiniše muzičku scenu u Bosni i Hercegovini. Ograničena serija festivalskih ulaznica po ceni od 69 KM dostupna je samo do objave kompletnog lineupa, nakon čega će cene znatno porasti. Kada se objavi full lineup, u prodaji će biti dostupne i pojedinačne ulaznice za svaki stage festivala. Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i osiguraju svoje mesto na jednom od najvažnijih muzičkih događaja u regionu. Ulaznice su dostupne na www.kupikartu.ba

Link za post: https://www.instagram.com/p/C56LfHmtGZ7/?igsh=aW95N3UzODMzZzFs 

PRIDRUŽITE NAM SE DA SANJAMO ZAJEDNO

Ne propustite priliku da budete deo kolektivnog sna. Garden of Dreams nije samo festival; to je iskustvo koje briše granice, gradi prijateljstva i stvara nezaboravne trenutke uz najbolje zvuke današnje elektronske muzike. Kupite svoju ulaznicu, spakujte plesne cipele i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva. 

DREAM ON na Garden of Dreams Festivalu – gde snovi postaju stvarnost!

Avatar photo

Autor: Igor