Istraživanje: Interes za dnevnim žurkama je narastao za 800%!

 Istraživanje: Interes za dnevnim žurkama je narastao za 800%!

Poslednjih meseci, online pretraga dnevnih žurki porasla je za više od 800% širom Evrope.

Objavljeni su rezultati novog istraživanja koje se fokusiralo na koncept dnevnih žurki. Istraživanje je u početku bilo bazirano u Velikoj Britaniji, a zatim se proširilo na ostatak Evrope. Kako se navodi u istraživanju, zbog brojnih promena u društvu, kao i zatvaranja klubova širom sveta, dolazi do promena u navikama kod izlazaka.

Istraživanje koje je proveo Startle, otkriva kako je širom Evrope, a čak u Ujedinjenom Kraljevstvu za 800% naraslo online pretraživanje opcija dnevnih rejvova u odnosu na prošlu godinu.

Interesovanje za dnevne žurke je i kod starijih generacija rejvera koje su još uvek željni izlazaka. „Originalna rejv generacija” je sada u 50-im godinama i noćni izlasci su im manje privlačni, ali je zato koncept izlaska u ranim satima za njih veoma primamljiva opcija. Ne samo da tim u pedesetim godinama traži dnevne žurke, već i starosnu grupu od 30 do 40 godina, a pretpostavka je da su razlozi za njih promene u lifestyleu koje nose te godine.

Možete pogledati klikom ovde.

Koncepti dnevnih žurki, posebno namenjeni starijim generacijama rejvera su već zaživeli u nekim državama. Tako u Velikoj Britaniji postoji novi hit serijalDay Fever” koji je namenjen za starije od 30 godina i održava se u poslepodnenom terminu širom Velike Britanije, a u Švedskoj postoji i serijal za rejvere u zlatnom dobu koje organizuje DJ-ca na pragu 80-te godine.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor