GARDEN OF DREAMS FESTIVAL 2024: POČEO TRODNEVNI PLES U BAŠTI SNOVA!

 GARDEN OF DREAMS FESTIVAL 2024: POČEO TRODNEVNI PLES U BAŠTI SNOVA!

Sinoć je počeo trodnevni ples u sarajevskoj bašti snova! Publika je sa velikim iščekivanjem dočekala otvorenje šestog izdanja Garden of Dreams Festivala u Sarajevu. Domaćin prve noći bio je historijski Dom mladih, a lineup iz snova i produkcija koja je bila na svetskom nivou je pružila publici noć za pamćenje. 

Mind Against predvodio prvu noć Festivala 

Svetski poznati DJ duo Mind Against je po prvi put gostovao u Sarajevu i upisao se u spisak legendarnih nastupa i događaja koje režira Garden of Dreams organizacija. Njihov jedinstveni zvuk odjekivao je Domom mladih, dok su svi prisutni uživali u spektaklu za sva čula. Prvu noć Festivala obeležili su i neoponovljivi After Affair koji su publiku počastili svojim Hybrid DJ Setom, kao i crnogorska senzacija Novak i regionalno poznati Ilija Djoković. Lineup kao iz snova je još jednom Sarajevu pružio noć za pamćenje. 

Instagram objava klikom ovde.

Svetska produkcija u Domu mladih

U petak je u Domu mladih energija bila zarazna, a produkcija i svetlosni i audio-vizuelni show ostavili su sve prisutne bez daha. Nikada ranije Dom mladih nije svjedočio ovakvom produkcijskom spektaklu. Od animacija do kinetičkih kugli koje su delovale kao iz sna, svaki detalj doprinosio je da ovaj spektakl bude na zavidnom nivou, koji može parirati svjetskim produkcijama i festivalima. 

Rasprodan dnevni događaj na krovu zgrade Svjetlosti 

Sinoćnji ples bio je savršena uvertira za današnje događaje i drugi dan Garden of Dreams Festivala. Uzbuđenje se nastavlja na krovnoj terasi zgrade Svjetlosti, gde nas očekuje potpuno rasprodan događaj i najlepši zalazak sunca uz najbolji zvuk elektronske scene. Na krovu zgrade Svjetlosti ples u bašti snova predvodi Lehar, a podršku će mu pružiti i atmosferu dovesti do usijanja Runy, Goran Emkić i Doel. 

Nakon toga, vraćamo se u Dom mladih za još jednu rundu plesa i muzike, koja će nastaviti da nas nosi kroz noć. Ovaj noći spektakl predvodiće Reinier Zonneveld sa svojim live setom, Mladen Tomić, Forest People i Lubnya. 

U nedelju nas očekuje veliki završetak Festivala, opet na krovu Zgrade svjetlosti, gde ćemo se oprostiti od ovogodišnjeg izdanja Festivala. Ovaj spektakularni završetak će biti prava kruna trodnevne avanture koja je okupila ljubitelje muzike i zabave na jednom mestu.

Ograničen broj ulaznica dostupan za preostala 2 događaja 

Za sve one koji nisu uspeli prisustvovati sinoć, imamo sjajne vijesti – još uvek ima ulaznica za ples u Domu mladih u subotu veče i na krovu Svjetlosti u nedelju. Požurite i osigurajte svoje mesto na jednom od najuzbudljivijih događaja godine. Ulaznice možete kupiti online putem kupikartu.ba ili u IQOS Corneru ispred Doma mladih, kao i na krova zgrade Svjetlosti. 

Zbog limitiranog prostora i jedinstvenosti lokacija, savetujemo da požurite po svoje ulaznice koje su skoro rasprodane. 

Nemojte propustiti priliku da budete deo ove magične priče. Vidimo se na Garden of Dreams Festivalu 2024!

Foto materijali: Adnan Lingo @lingographer

Avatar photo

Autor: Igor