Freshwave2024: Faza 1 i nova promo cena ulaznica!

 Freshwave2024: Faza 1 i nova promo cena ulaznica!

Early bird ulaznice su razgrabljene, a sa novim izvođačima slede i ulaznice po promo ceni!

Do sad potvrđenim izvođačima Adana Twins, 999999999, Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. pridružuju se Coeus, Drunken Kong, Horacio Kruz, Lag, Mladen Tomic, Nebs Jack i Tsuyoshi Suzuki i čine prvu fazu potvrđenih izvođača za predstojeći Freshwave Festival, koji će se ovog leta od 1. do 3. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Iako je iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima,  dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvijezda, a nakon prvog talasa potvrđenih izvođača kompletirana je Faza 1! 

Povratnici na Freshwave Coeus i Lag od svojih poslednjih nastupa na Kastelu, zatalasali su, ne samo regionalnu već i svetsku scenu elektronske muzike i to ne samo hit izdanjima već i sjajnim nastupima i na banjalučki bastion elektroneke muzike vraćaju se nikad bolji i nikad spremniji! Potpuno identičnu stvar mogli bismo reći i za rezidente Freshwave Festivala Mladena Tomića i Nebs-a Jack-a.

Drunken Kong je projekat D. Singha i DJ Kioko. Godine 2010. njih dvoje su započeli svoj projekat kada su jednog dana iznenada odlučili da zajedno naprave numeru. Od tada se Drunken Kong fokusira na eksperimentisanje sa različitim stilovima techno zvuka i oduševljavaju publiku širom planete svojim specifičnim i prepoznatljivim zvukom.

Horacio Cruz je još 2003. objavio svoje prve vinil ploče, alat koji koristi u svojim karakterističnim setovima, punim brzine i tehnike.  Izvođač koji je spreman za svaki događaj jer je uspešno posetio zemlje poput Italije, Portugala, Češke, Slovenije, Nemačke, Poljske, Austrije, Francuske i Hrvatske između ostalih, a obreo se u najboljim klubovima i festivalima u Španiji i Evropi kao što su Creamfields, Apokalypsa, Beats 4 Love, Electrobeach, Dreambeach, Circus Nation, Aquasella ili Weekend Beach..

Poznat je kao jedan od vrhunskih svetskih techno umetnika, Tsuyoshi Suzuki je jedan od najpoznatijih izvođača na japanskoj trance muzičkoj sceni i suosnivač etikete Matsuri Productions. Nastupao je i na nekim od najpoznatijih elektronskih muzičkih događaja, uključujući berlinski Love Parade, sidnejski Mardi-gras, Fuji Rock Festival, Tribal Gathering, Fenix Festival i mnoge druge.

PROMO TICKETS!

Faza 1 Freshwave Festivala2024 najbolja je preporuka da se na vrijeme obezbjedite festivalskim ulaznicama, koje će biti dostupne po cijeni od 75KM za trodnevne i 120KM za trodnevne VIP ulaznice I to putem ticket servisa kupikartu.ba 

Avatar photo

Autor: Igor