Glasajte za najbolju žurku 2019.godine!

 Glasajte za najbolju žurku 2019.godine!

SJAJNA GODINA IZA NAS! Mnogo vrhunskih rejvova i gostovanja poznatih svetskih DJ-eva i producenata, a sada su na redu slatke muke i glasanje za NAJBOLJU ŽURKU GODINE. Može se reći da je iza nas jedna od kvalitetnijih godina kada je u pitanju klabing scena Beograda i Srbije.

Toliko je sjajnih uspomena iza nas i rejvova koje ćemo tako dugo pamtiti i prepričavati. Mi smo izdvojili za vas 48 – žurki koje su po nama obeležili ovu godinu, a vaše je da PET NAJBOLJIH po vašem izboru izaberete i glasate. Glasanje će trajati do 17-tog januara do 20h kada ćemo proglasiti TRI NAJBOLJE ŽURKE 2019-te godine. 

U izbor su ušle samo velike žurke koje su imale preko 500-posetilaca, bez naših najboljih festivala i manjih klubskih žurki. Dogadjaji su poredjani od početka godine pa do samog kraja i gostovanja TIGE u okviru poslednjeg dana CDE festivala koji je završen pre samo par dana.

U nastavku smo postavili i snimke sa našeg youtube kanala, da se makar malo podsetite kako je bilo na samo nekim od tih sjajnih rejvova koji su iza nas.

Avatar photo

Autor: Igor