Green Love festival: Preko 2000 rejvera dočekalo Novu godinu na Spensu!

Green Love festival: Preko 2000 rejvera dočekalo Novu godinu na Spensu!

Spektakulrani Vinicius Honorio, Goya, Branko Vuković, Mark Andersson, Milanko Trifunčević, W. aka Wizard, Miloš Vujović, TKNO i RanchaTek, sinoć su preko dve hiljade rejvera uveli u Novu 2020. godinu. Nesebično i posebno kako to samo svi oni umeju, do ranih jutarnjih časova vodili su publiku kroz ovu posebnu noć i pružili im spektakularan provod.

Pored zaista neverovatnih izvođača, i Spens je otvorio svoje holove, pa su ljubitelji elektronske muzike u posebnoj atmosferi, imali priliku da đuskaju na dva stejdža – Goya&friends kao i Tauten stejdžu. Magija novogodišnje noći definitvno se mogla osetiti kako prolazi kroz Spens jer su se energije izvođača i publike koja je bila spremna za vanserijski rejv, spojile. Pored svega ovoga, kompletan utisak zaokružila je vrhunska produkcija o kojoj Green Love festival uvek veoma vodi računa.

Ovakva žurka je sjajan uvod u Novu godinu, ističu organizatori, jer će Green Love festival i u 2020.-toj nastaviti da bude centar okupljanja poštovalaca rejva i najkvalitetnijih izvođača.

Neka vam je ova 2020. -ta uspešna i srećna! Pratite nas jer već u februaru slavimo 11-ti rođendan gde ćemo ponovo, svi zajedno, đuskati dok ne svane. 

#stayGreen

Avatar photo

Autor: Igor