Glasajte za najbolju žurku 2023.godine! Tradicionalno onlyclubbing glasanje za najbolji rejv godine!

 Glasajte za najbolju žurku 2023.godine! Tradicionalno onlyclubbing glasanje za najbolji rejv godine!

Još jedna sjajna klabing godina je iza nas, sa mnogo vrhunskih gostovanja, provoda i žurki koje ćemo dugo pamtiti, a sad su na nama slatke muke… Tradicionalno ONLYCLUBBING glasanje za najbolju žurku 2023. godine na kojem svoj glas da preko 2000 klabera svake godine.

Mnogo vrhunskih rejvova i gostovanja poznatih svetskih DJ-eva i producenata, a sada su na redu slatke muke i glasanje za NAJBOLJU ŽURKU GODINE. Može se reći da je iza nas jedna od kvalitetnijih godina kada je u pitanju klabing scena Beograda i Srbije jer je bilo vikenda kada smo morali dobro da razmislimo na koji ćemo event otići i kojeg poznatog DJ-a ćemo slušati.

Toliko je sjajnih uspomena iza nas i rejvova koje ćemo tako dugo pamtiti i prepričavati. Mi smo izdvojili za vas 50 – žurki koje su po nama obeležili ovu godinu, a vaše je da PET NAJBOLJIH po svom izboru izaberete i glasate. Glasanje će trajati do 19-tog januara do 21h kada ćemo proglasiti TRI NAJBOLJE ŽURKE 2023. godine. 

U izbor su ušle samo velike žurke koje su imale preko 500-posetilaca, bez naših najboljih festivala (Exit i Lovefest) i manjih klubskih žurki. Manji festivali su ušli u izbor. Dogadjaji su poredjani od početka godine pa do samog kraja i CDE festivala koji je završen sinoć.

Anketa za glasanje KLIKOM OVDE.

U nastavku smo postavili i snimke sa našeg youtube kanala, da se makar malo podsetite kako je bilo na samo nekim od tih sjajnih rejvova koji su iza nas.

KOLIKO GOD PUTA DA GLASATE NA ANKETI, RAČUNAĆE SE SAMO VAŠE PRVO GLASANJE KADA UDJETE U ANKETU I KOME STE DALI PET GLASOVA!

Anketa za glasanje klikom ovde.

Anketa za glasanje klikom ovde.

Anketa za glasanje KLIKOM OVDE.

Još jednom, dajete glas za pet najboljih žurki po vama.

Avatar photo

Autor: Igor