Kiko Navaro stiže u Backstage u petak 12. januara, a srpska nova godina uz proslavu rodjendana “PROSTO” ekipe!

 Kiko Navaro stiže u Backstage u petak 12. januara, a srpska nova godina uz proslavu rodjendana “PROSTO” ekipe!

Veliki Kiko Navaro u klubu Backstage

U petak 12.01. klub Backstage će ponovo biti obuzet jedinstvenim ritmovima omiljenog internacionalnog izvođača, velikog Kika Navara. Ovaj značajan muzički umetnik, svojim prvim nastupom u Beogradu 2023. godine, u klubu Backstage očarao je domaću publiku nesvakidašnjim DJ setom i postao veoma popularno i traženo ime. Ono čime se Kiko pozicionirao na globalnoj house sceni je njegov lični pečat koji je utisnuo u ovaj zvuk i već trideset godina njime oplemenjuje publiku širom sveta.

Kiko Navaro stalno raste i razvija svoj stil, a to se pored DJ nastupa može primetiti i u produkciji u kojoj je podjednako uspešan. Savršena implementacija afro – latino ritmova uz melodičan house zvuk je način na koji Kiko bezuslovno predstavlja svoju čistu emociju ljubavi prema svakom dancefloor-u na kome nastupa.

Uz njega, veče će upotpuniti Isidor svojim takođe posebnim muzičkim stilom ispunjenim pravim plesnim melodijama, ali i vokalima.
Ulaz je besplatan uz rezervacije na broj 060/0111200

“PROSTO.” proslava drugog rodjendana i srpske Nove godine u klubu Backstage

Nakon prošlogodišnjeg spektakla, PROSTO. i Backstage su odlučili da publici i u 2024. godini prirede još jednu žurku za pamćenje! Fokusirajući se na žanrove kao što su tech house, progressive i Indie dance, ovaj pokret ne stavlja akcenat samo na muziku, jer ima viziju da premošćava jaz između tradicionalnih žurki i modernog elektronskog doba. Tokom dve godine postojanja, PROSTO. je postao sinonim za raznolikost i inovaciju u domenu zabave. Svaka žurka je jedinstvena priča, pažljivo osmišljena da pruži posebno iskustvo, kombinujući zvuk, svetlo i atmosferu. Tako stvaramo nezaboravne noći, ispunjene energijom i ritmom.
U subotu, 13. januara, žurka će se održati na dva stejdža u klubu Backstage, sa izazovnim linup-om koji pomera granice. Vrata kluba se otvaraju u 22h, kada laganim ritmovima klub dočekuje goste, koji će se u novogodišnjem ambijentu provoditi do 04h posle ponoći. Linup koji je PROSTO. ekipa odabrala za ovo posebno veče je sledeći:

Na MAJOR stage-u će svoje masivne, melodične trake ukrštati Alex Bojović, Vuk Vukosavljević i Nebs Jack, dok će INTIMATE stage biti vođen groovy vokalima i dubokim basovima, uvek energičnih DJ-eva, Cosmic G i Bake.
Biće ovo noć za pamćenje, pridružite nam se!
Karte su u prodaji i mogu se naći u klubu Backstage, kao i u Ginger baru.
Rezervacije na broj +381600111200.

Avatar photo

Autor: Igor