Gradski splav Lasta: “Stars in your eyes” & “Dancing on the river”

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, posle nove matine žurke na kojoj je gostovao jedan od najkvalitenijih nemačkih deep house DJ-eva Claptone, ove sedmice nastavlja u dobro poznatom ritmu.

I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera. U petak će na partiju “Dancing on the river” za DJ pultom biti Groovyman, Dooshan i Ales, dok u subotu na scenu stupa trio Cojke, Peppe i Goran Starčević na partiju “Stars in your eyes“.
 
Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.
Avatar photo

Autor: Igor