Tragičan početak turneje poznatog DJ-a

Sinoć je počela američka turneja poznatog progressive house/dubstep producenta i DJ-a ZEDD-a koja se završila tragičnim ishodom, jedna osoba je umrla, a dve osobe su u kritičnom stanju.

Zedd koji je sa velikim nestrpljenjem iščekivao početak takozvane “bus tour” turneje u Americi, tragično je započela u poznatom bostonskom klubu “The House of Blues“, kako javlja poznati “The Boston Globe” tri osobe su se predozirale od za sada nepoznatih narkotika, jedna starija žena je preminula, a dve osobe su kritičnom stanju.

Zedd je otkazao drugi nastup u ovom klubu koji je trebao da se održi večeras, a ovaj poznati bostonski klub je zatvoren do daljnjeg.

Prenosimo u celosti izjavu PR menadžera ovog kluba:

Last evening, there were guests at our venue in need of medical treatment during the performance. They were assisted by Boston EMS as well as on-site emergency medical personnel and then transported to local medical facilities. One individual has unfortunately passed away and our thoughts go out to their family and friends for their loss. This matter is under investigation and we are continuing to work with local officials.”

Zedd je poručio fanovima preko svog twiter naloga:

Avatar photo

Autor: Igor