Grandpa,Petar Suharev i Milos Vujović ovog petka u klubu Share!

Ovog petka u klubu Share prava poslastica za ljubitelje elektronskog zvuka. Beskompromisan techno zvuk do jutra sa DJ-evima koje ne moramo nesto posebno najavljivati ni u Beogradu, a i šire.

Marko Nikodijević aka Grandpa rođen je 1981. Odrastao u Mladenovcu dok poslednjih osam godina zivi i radi u Beogradu. Na nagovor mnogobrojnih prijatelja iz sveta elektronske muzike krajem 2013. i sam počinje da se bavi DJ-ingom provlačeći kroz setove numere različitih muzičkih pravaca uklapajući ih na njemu svojstven način. Prvi beogradski nastup imao je Tapas bar-u pred ozbiljnom publikom DJ-eva, producenata, party fotografa i party manijaka koji su posle seta od 4 sata dali amin da nastavi sa radom kao DJ. Odmah nakon prvog nastupa usledili su pozivi za nove te je radio warm up setove za Kirri Cornwell-a, Miljan Gram-a, radio sa Predragom Janusom, DrAdji-jem, Loco Baby, SamLuda-om, Malik-om, Patrick Thomas-om…
 
Njegov muzički opseg kreće se od deep house-a, house-a, progressive-a, deep tech-a, tech zvukova, a povremeno voli da zagazi i u techno opet sa prepoznatljivim harmoničnim zvukom.
 
Do sada poznatiji po aliasu Petar Suharev. Zanimljivost vezana za ovog producenta/DJ-a je da je 2013. godine postao najmlađi DJ sa ovih prostora koji je ostvario zapaženu inostranu karijeru nastupavši po ilegalnim žurkama po Nemačkoj u režiji The Loft organizacije kao i nekoliko zapaženih nastupa u Holandiji i Hrvatskoj rame uz rame sa vodećim imenima evropske scene sa samo osamnaest godina. Njegov zvuk karakteriše čvrsta ritam sekcija i zvuk punog gruva sve upakovano sa elementima atmosfere i melodije, elektronika ukombinovana sa house-om u najboljem smislu te reči.

Milos Vujović DJ karijeru zapocinje krajem 2002. godine, kada upoznaje pravu elektronsku underground muziku. Favorizujuci rad na gramofonima kao svojstvenu kulturu DJ-inga, aktivno nabavlja ploce da bi se kroz njegove setove promovisao pretežno techno i tech house. Pored rezidenture u svim klubovima u rodnom gradu Pancevu, radio je u vecini gradova u Srbiji (Vršac, Novi Sad, Smederevo, Kragujevac, Niš…) i u vecini poznatijih klubova u Beogradu (Akademija, Mamolo, Plastic, Xlagoom, Andergraund, KPGT, KC Grad…) u kojima je polako sticao iskustvo za DJ pultom. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim stranim imenima kao što su Cristian Varela (Pornographic Recordings, Madrid, Spain), Luigi Madonna (Drumcode, Italy), Mladen Tomic (Night Light Records, 1605, 100% Pure, BiH), Jay Lumen (Great Stuff, 100% Pure, Budapest, Hungary), Markantonio (Analytic Trail, Italy), Sam Paganini (Drumcode, Italy), kao i sa svim velikanima domaće scene.

23 : 00 – 03 : 00 >>> Grandpa

03 : 00 – 07 : 00 >>> Irried Groove

07 : 00 – 09 : 00 >>> Milos Vujovic

Ulaz: 300 RSD  

Zvaničan event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor