DELIMO VAM KARTE :: GREEN LOVE 5 :: “Oldies goldies” :: MARKO NASTIĆ, LEA DOBRIČIĆ, MATTHEW HOAG, VLADIMIR AĆIĆ i NOISE DESTRUCTION!


Letnja sezona polako prolazi, a klaberi su se zaželeli žurki! Kada već zaboravite da ste bili na godišnjim odmorima, na raspustu, na letnjim žurkama, Respect DJs će vas iznenaditi jednom velikom žurkom u VELIKOJ sali SPENS-a!

17. oktobra vas očekuje najveći GREEN LOVE festival do sada!

Proslavite 5. rođendan organizacije Respect DJs uz peto izdanje GREEN LOVE festivala i dobro poznata imena klupske scene: MARKO NASTIĆ, MATTHEW HOAG, VLADIMIR AĆIĆ, LEA DOBRIČIĆ i NOISE DESTRUCTION!

Publika Green Love festivala imaće priliku da čuje set Marka Nastića koji je pripremljen specijalno za ovu priliku, kao i talentovanog Vladimira Aćića koji je pre 10 godina ušao u istoriju najboljih domaćih DJeva sa DJ setom na 4 gramofiona! Pored njih, nastupiće i ponos domaće elektronske scene, Lea Dobričić koja je pobedom na takmičenju na Ibici postala rezident najpoznatijih svetskih klubova, kao i Noise destruction, novosadski pioniri tehno zvuka.

Uđite u vremensku mašinu i vratite se u doba kada su DJevi radili sa gramofonima i pločama! Green Love 5 će obeležiti svetski poznat koncept “Oldies goldies” koji nas vraća u vremena gramofona i ploča, te će najveća imena domaće i regionalne elektronske scene pripremiti pravu poslasticu za klupske sladokusce.

Očekuje se da će ovoj velikoj tehno žurci prisustvovati preko 5000 ljudi. Oebzbedite kartu na vreme!

Promo cena karte iznosi 490 dinara, a može se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i putem sajta www.gigstix.com. Požurite!

NAGRADNA IGRA: 

Delimo vam 5×2 karte za sjajni OLDIES GOLDIES GREEN LOVE FESTIVAL! Vaše je samo da šerujete ovu vest na vašim profilima i da nam u inbox naše facebook stranice pošaljete IME I PREZIME sa naznakom za “GREEN LOVE”. Najsrećniji dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja! SREĆNO…

Avatar photo

Autor: Igor