DELIMO VAM KARTE :: Brajan Kirni, Kryder i Otlander stižu na Serbia Wondelrand

Serbia Wonderland Festival nedavno je objavio je novo poglavlje koje organizuje 4. oktobra u prostoriji Depo Magacina u Beogradu pod nazivom Limited Edition.

Danas je i zvanično potvrđen internacionalni line up, koji čine poznata svetska imena EDM zvuka – Kryder, Brajan Kirni i Outlander.

Tokom svoje kratke DJ karijere Kryder dolazi do jako velikog napretka na svetskoj house sceni. Pesma “Aphrodite” predstavlja krunu njegove karijere, a sa nestrpljenjem se iščekuje “Feels Like Summer”, koja treba da izađe na poznatoj Spinnin records etiketi. Ovog leta je nastupao na velikim Tomorrowland i Creamfields festivalima, a 4. oktobra će se prvi put predstaviti i našoj publici.

Brajan Kirni je dobro poznato ime među trens fanovima.Ovaj momak iz Dablina je na sceni već skoro 15 godina. Svoje veštine je imao prilike da pokaže na svetskim događajima poput EDC-a u Las Vegasu, Tomorrowland-a, Electric Zoo-a, Cream Ibice…

Nakon odlične reakcije na DJ Stephanie, koja je na Serbia Wonderland Festivalu predstavi hardstyle ovdašnjoj publici, u goste stiže DJ Outlander. Muzikom se bavi od svoje 12. godine. Poslednjih nekoliko godina uložio je dosta truda u stvaranje svog jedinstvenog zvuka. To se isplatilo i veliko harstyle ime Coone ga je prepoznao i ubacio ga u poznatu etiketu Dirty Workz.

Uz ovaj kvalitetan line up organizatori najavljuju i kvalitetnu domaću podršku kao i sjanu produkciju i specijalne efkete koji će ovaj događaj upotpuniti i stvoriti veliki audio vizuelni spektakl. Podsetimo da je Limited Edition događaj ograničen na 1.500 posetilaca.

Prvih 500 ulaznica je rasprodato pre objave datuma i line up-a, a drugih 500 karata je pušteno u prodaju i mogu se kupiti po ceni od 1.200 rsd na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a u Beogradu.

NAGRADNA IGRA: 

Delimo vam 5×1 kartu za sjajni LIMITED EDITION SERBIA WONDERLAND FESTIVALA! Vaše je samo da šerujete ovu vest na vašim profilima i da nam u inbox naše facebook stranice pošaljete IME I PREZIME sa naznakom za “Serbia Wonderland”. Najsrećniji dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja! SREĆNO…

Avatar photo

Autor: Igor