Underground Techno Party With FUMA FUNAKY & Rejv Olupine


REJV OLUPINE nastavljaju sa predstavljanjem stranih artista svetske Hardgroove scene. Ovaj put nam takodje dolazi majstor svog zanata FUMA FUNAKY, respektabilno ime iz samog vrha slovenačke Hardgroove scene koja je pored portugalske jedna od najjačih u svetu.

Fuma Funaky aka Mafu Nakyfu je slovenački techno DJ, producent i vlasnik lejbla „Green Tech records“. Svoju karijeru je započeo 2002. Godine, a prvi susret sa elektronskom muzikom je imao sa svojih 14 godina. Odmah je znao šta želi da radi, šta želi da pušta i stvara. Fuma svoju muziku izdaje na nekoliko svetskih lejblova: Adult Records, Subcult , Deeperfect rec, Laus Music, Code2 Rec. a njegov singl EP “Lagny Stress”, koji je izdao na svom lejblu, dobio je mnogo pohvala, podrške i interesovanja od strane mnogih.

Fuma Funky je radio sa dobro poznatim imenima techno scene od kojih su neki Format B, Dave Carke, Marko Nastić, Ron Costa, Haris, Du Art,I van Devero, George Privatti, Alvaro Medina, Mihalis Safras, Holen, Umek, Veztax… Posle nekog vremena javilo mu se novo interesovanje i tako je nastao Mafu Nakyfu, projekat baziran na deep tech, tech-house, house zvuku sa njegovim jedinstvenim groove-om. Jedino što ima da kaže je: “Techno je bio, techno jeste i techno će uvek biti deo mog života”.

http://www.beatport.com/artist/fuma-funaky/132356

https://soundcloud.com/akafunaky

https://www.mixcloud.com/Fumadj/

https://soundcloud.com/mafu-nakyfu

http://www.beatport.com/artist/mafu-nakyfu/134455

 

Podrška:

REJV OLUPINE /Sale & Peca & Marko/

https://soundcloud.com/loccohardgroove-1/

 

Klub KPTM, Žorža Klemensoa 22

Cena karte na ulazu je 400 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor