Cela 2019. godina biće u znaku „zelene“ ljubavi jer Green Love festival obeležava veliki jubilej.

 

Cela 2019. godina biće u znaku „zelene“ ljubavi jer Green Love festival obeležava veliki jubilej.

Deseti rođendan biće proslavljen 15. februara na SPENS-u gde će nastupiti naši najbolji DJ majstori, oni koji su obeležili domaću elektronsku scenu proteklih godina – Marko Nastić, Peppe, Vladimir AćićDejan Milićević , DJ Billy 9Noise Destruction i Nexie! Februarsko izdanje Green Love-a nosi naziv „Oldies Goldies“ i najavljuje celogodišnji serijal rejvova, kao i istoimeni spektakl koji se desio u oktobru 2014. godine.

Marko Nastić, jedan od najvećih domaćih DJ-eva, sa kojim je vrhunski rejv zagaarntovan, svojim prepoznatljivim miksevima uveličaće 10. rođendan jednog od najpoznatijih tehno festivala. Takođe, za miksetom će mu se pridružiti jedan od kraljeva DJ scene Dejan Milićević koji zbog svoje harizme, specifične komunikacije sa publikom, i ekstremno dobre muzike, rejvere ostavlja bez daha. U tom krugu „bogova“, svoje mesto zauzeće i Vladimir Aćić, jedan od najcenjenijih tehno DJ-eva i producenata u jugoističnoj Evropi.

Za vrhunsku žurku na proslavi jubileja pobrinuće se i DJ Billy 9 koji će rejverima priuštiti nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati. Ime koje će se takođe naći na spisku neizostavnih za ovaj veliki jubilej, DJ Peppe u rejverima će pokrenuti ljubav i napraviti pravu pometnju. Deseti rođendan će uveličati još jedan virtuoz za miksetom, DJ Nexie, koji će svojim groovy tech-house setovima, SPENS podići u nebesa, kao i Noise Detruction novosadski DJ duo koji se smatra u začetnikom elektronske scene u Srbiji.

Budite i dalje deo tehno magije i proslavite sa nama 10 godina postojanja!

Svoje karte nabavite već danas na: bit.ly/GreenLoveOldiesGoldies

Avatar photo

Autor: Igor