Green Love festival slavi rođendan – osvojite besplatan ulaz!

 Green Love festival slavi rođendan – osvojite besplatan ulaz!

Green love festival ovog marta proslaviće svoj 14. rođendan u Hali 2 Novosadskog sajma. Kao i uvek, to će biti u velikom stilu, pa će tako 18. marta sve ljubitelje elektronske muzike obradovati Nakadia, Lea Dobričić, Milensi, Micyvid x IVV.LMTD.

Ono što je važno za sve obožavaljtelje vrhunskog rejva jeste da mogu osvojiti besplatne ulaznice, ukoliko se registruju putem ovog linkado 4. marta.

Prepoznatljiva po moćnim bitovima i neverovatnim ritmovima, tajlandska princeza Nakadia stiže u Novi Sad kako bi uveličala noć kada Green Love festival broji još jednu uspešnu godinu. „Rođena da bude di-džej”, znala je čim je prvi put čula tehno muziku. Tajlansko ostrvo Ko Samui bilo je pozornica za njene vrhunske svirke, ali i sjajan početak međunarodne karijere. Kreirajući svoj zvuk isključivo ličnim osećajem, bez ikakvih uputstava, Nakadia je postala pionir andergraund kulture na Tajlandu, istovremeno osvajajući ostatak sveta. Energična dama, zaraznog osmeha nastavila je da hrabro korača dalje, postajući s godinama sve moćnija. Kasnije se preselila u Berlin i do kraja 2019. na svoju listu upisala preko 1700 nastupa u 72 zemlje, nastupajući tako na festivalima poput Tomorrowland, Love Parade, D Edge Sao Paulo, The Egg London, Marktkantine Amsterdam i Rainbov Serpent Australia i drugih.

Rođendan ne može proći bez neverovatne Lee Dobričić, a žurku će uveličati i Milensi, Micyvid x IVV.LMTD.

Ulaznice možete pronaći na svi Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn na njihovom sajtu.

Avatar photo

Autor: Igor