KULT – Petak je u znaku povratka Morning Tales serijala uz Mihai Popoviciu, a u subotu stiže DJ Brka i Runy u “All Night Wrong” konceptu!

 KULT – Petak je u znaku povratka Morning Tales serijala uz Mihai Popoviciu, a u subotu stiže DJ Brka i Runy u “All Night Wrong” konceptu!

Klub Kult ne prestaje da oduševljava klabere širom Srbije svojim raznovrsnim bukinzima iz vikenda u vikend, a publika to itekako zna da ceni jer je klub bukvalno svako veče soldout.

Ovog vikenda nastavljaju u istom ritmu, petak je u znaku povratka sjajnog Morning Tales serijala uz gostovanje kultnog DJ-a i producenta MIHAI POPOVICIU, a subotu stiže DJ Brka i Runy u “All Night Wrong” konceptu.

PETAK!

Veliki povratak Mornig Tales serijala i u to ime dovodimo omiljeno ime ljubitelja ovog zvuka, Mihai Popovicu.

Kao veoma poštovan rumunski DJ i producent, tokom više od decenije vrednog rada izgradio je jedinstveni muzički pečat koji karakteriše duboki ritam, oštra preciznost i neodoljiva energija. Jedan je od onih artista koji će zauvek ostati veran svom zvuku i čiju muziku možete prepoznati i zatvorenih očiju. Veče otvara veoma interesantno ime, Tyoma, koji je samo jedan od aliasa jako talentovanog DJa i producenta Artema Harčenka. On se pored svoje muzičke karijere, može pohvatili uspehom i na polju event management-a gde glavni producent, ali i jedan od osnivač poznatog festivala Epizode. Nemax, lokalni headliner ovog veoma specifičnog i sve popularnijeg zvuka, zaokružiće ovo harmonično veče kao
jedan od rezidenta Morning Tales serijala.

SUBOTA!

Kvalitetna kombinacija dva sebi svojstvena DJa koja u ovom sastavu prvi put nastupaju u klubu Kult. DJ Brka & Runy u “All Night Wrong” izdanju prave celovečerni doživljaj. Serijal žurki prati dugogodišnje prijateljstvo ova dva prava muzička poklonika koji iz svoje veoma bogate riznice vade sve moguće i nemoguće trake. Od klasika pa do new wave još neotkrivenih traka, ovo je jedno od onih večeri koje svako treba da posveti i pokloni pre svega sebi.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+

Avatar photo

Autor: Igor