Green Love najavljuje dvodnevni spektakl 25. i 26. juna u znak povratka!

 Green Love najavljuje dvodnevni spektakl 25. i 26. juna u znak povratka!

Da li nam leto može doneti nezaboravne trenutke koji se jedino mogu doživeti na Green Love festivalu? Nakon dugo vremena, usled pandemije koronavirusa koja je zaključala ceo svet, konačno je došlo vreme da ponovo zaplešemo na jednom od najvećih elektronskih festivala u Evropi. 

U nadi da se polako vraćamo normalnim okolnostima, Green Love festival najavljuje dvodnevni spektakl krajem juna, u skladu sa odlukama kriznog štaba i uz poštovanje svih epidemioloških mera. 

Omiljena open air lokacija, Novosadski sajam, ponovo će zasijati 25. i 26. juna, te pružiti svojevrsni umetnički doživljaj svim poštovaocima elektronske muzike. Pod otvorenim nebom, planirano je da petak, 25. jun, obeleži nastup stranih i domaćih zvezda kao što su fantastični Jay Lumen, Miloš Vujović i Linear Disruption, dok će subota, 26. jun, biti rezervisana za legendarnog Sebastiena Legera, di-džeja Bokee, kao i Fakira.

Petak, 25. jun – pravi dan za vrhunski rejv

Nakon toliko nastupa, Jay Lumen je postao domaćin Green Love festivala, te je nezamislivo da ovaj prođe bez virtuoza Lumena. Posle duge pauze, on nam donosi nešto autentično – novi hit „Returning” karakterišu jaki bubnjevi, preplitanje moćnih ritmova, ali i manir koji upućuje na emocionalnost i budućnost punu nade. Sušta suprotnost je traka „Mind” – ekscentrično čudovište koje budi old school duh. Za miks-pultom će mu se pridružiti i Miloš Vujović, koji ne prestaje da osvaja sve obožavaoce tehna, a magično veče upotpuniće i dve dame, Tamara Maksimović i Anđela Tomašević, poznatije kao Linear Disruption.

Subota, 26. jun – umetnost na delu

Drugog dana Green Love festivala, nastupiće francuska di-džej zvezda Sebastien Leger, čiji su singlovi „Hit girl”, „Hypnotized” i „Aqualight” odmah opčinili publiku i postali hitovi bez kojih su nezamislive žurke širom Evrope. Pored njega, nastupiće i di džej Bokee, čija bogata karijera je počela još 90-ih godina. Radio je sa zvezdama kao što su John DigweedJames ZabielaLee BurridgeMarshall Jefferson i mnogim drugim. Drugo veče dugoočekivanog Green Love festivala upotpuniće i nastup di-džej Fakira, koji je jedan od začetnika tehno scene u Srbiji.

U proteklom periodu nije bilo mogućnosti da se Green Love festival održi, ali organizatori su se potrudili da svi ljubitelji elektronske muzike ipak uživaju u najboljim setovima stranih i domaćih di- džejeva, pa je tako održan virutelni Green Love koji je imao preko sto hiljada pregleda. Nastupima di-džejeva kao što su Katalina, Vladimir Aćić, Miloš Vujović, Metodi Hristov, Jay Lumen, Sesha i Lag, ovaj jedinstveni festival je ispratio nove standarde u organizaciji događaja kroz onlajn format.

U ovom tenutku, za dvodnevni spektakl, po specijalnoj promotivnoj ceni, ulaznice iznose 1990 dinara. 

Ukoliko dođe do pomeranja datuma održavanja, dvodnevni Green Love održaće se 30. i 31. jula na istoj lokaciji.

I ne zaboravite, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj” ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Avatar photo

Autor: Igor