SPEKTAKL NA PAGU: Stižu JAMIE JONES, MARCO FARAONE, ILARIO ALICANTE, PACO OSUNA, DENNIS CRUZ, ANDREW MELLER i mnogi drugi…

 SPEKTAKL NA PAGU: Stižu JAMIE JONES, MARCO FARAONE, ILARIO ALICANTE, PACO OSUNA, DENNIS CRUZ, ANDREW MELLER i mnogi drugi…

BSH Island se vraća na prelepo ostrvo PAG u Hrvatskoj sa neverovatnim LINE UP-om i lokacijama od kojih zastaje dah. Festival će se održati od 01-05. jula na više lokacija sa line up-om koji je pripremljen da zadovolji ukuse svih klabera, a samo neke od zvezda su JAMIE JONES, ILARIO ALICANTE i mnogi drugi.

Glavne lokacije za održavanje ovog sjajnog festivala će biti Noa Beach Club koji će i biti glavno mesto za održavanje festivala, a Kalypso Club na Zrću će biti zadužen za aftere.

Highlight ovog festivala će se desiti u petak drugog jula kada će biti “okupirana” čuvena Paška tvrdjava iz 17. veka na kojoj će u saradnji sa čuvenim brendom i klubom Amnesiom Ibiza ugostiti vrhunska imena elektronske muzike, od kojih su potvrđeni Jamie Jones, Marco Farone i mnogi drugi. Zamislite samo taj pogled sa tvrdjave, zalazak sunca i ovakva imena vam puštaju muziku od 16h do 23h. Karte za ovaj specijalan dogadjaj u okviru festivala možete nabaviti posebno klikom ovde.

“BSH ISLAND” poznat je po organizaciji jednog od retkih evropskih događaja koji su se održali na čuvenoj plaži Zrće prošlog leta “Keep The Distance”. Uspešno su se poštovala sva pravila epidemije i sigurnosne mere na poznatom mestu koje je obično domaćin festivala kao što su Sonus i Hideout. Sada je ovaj dogadjaj porastao u veliki produženi vikend na otvorenom sa reputacijom koja mu i pristaje sa ovakvim line up-om i lokacijama. Ovo je jednom u životu prilika za ples u istorijskom okruženju tokom trajanja “BSH ISLAND” festivala.

Noa Beach Club izjavljuje: “Ponosni smo što kombinujemo svoju stručnost sa svetski poznatom Amnezijom, tvrđava će nesumnjivo biti nešto što ovog leta ne možete propustiti.” Iz BSH organizacije dodaju“Naporno smo radili na tome da napravimo odgovarajuću zabavu za prave ljubitelje el. muzike, pa je ovo pravo priznanje da smo učinili stvari kako treba, a super je posebno što smo uspeli da obezbedimo ovako magičnu lokaciju koja i odgovara ovako posebnom dogadjaju.”.

Muzički je bukvalno pokrivena svaka nijansa elektronske muzike od najkvalitetnijeg mogućeg house zvuka, pa do brutalnot tehno zvuka zahvaljujući headlinerima poput španskog titana Paca Osune, house hitmejkera Dennisa Cruza, legende Ibize i trenutno jednog od najpopularnijih svetskih DJ-eva Ilario Alicantea, ukrajinskog melodičnog dua koji bukvalno nema slobododan datum za gostovanje Artbata i italijanskih magova čuvenog “afterlife” zvuka Mathamea, a tu su još i Brine Knauss, Sidney Charles i Mar-T, kao i naš Andrew Meller koji iz godine u godinu pokazuje svoj neprikosloveni talenat po pitanju produkcije.

Svetske zvezde koje stižu na festival:
Paco Osuna, Dennis Cruz, Ilario Alicante, Jamie Jones, Marco Faroine, Sidney Charles, Andrew Meller, Joseph Edmund, Mar- T, Ki Creighton, Tolstoi

Lokalna podrška
Yakka, Pablo Panda, Full Ferry, Aldo Morro, Dea Tosh, Mony, DJ Organic

Brendovi
Amnesia Ibiza (Fortress), Do Not Sleep, Under No Illusion, Pablo’s House

Oficijalni facebook event samog festivala možete posetiti klikom ovde.
Oficijalni facebook event jednogdnevnog spektla Amnesia Fortress možete posetiti klikom ovde.
Oficijalna facebook stranica organizatora BSH ISLAND.
Karte za ceo festival možete nabaviti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor