Green Love: Uz poštovanje svih mera bezbednosti i bez incidenata do “zelene” magije!

 Green Love: Uz poštovanje svih mera bezbednosti i bez incidenata do “zelene” magije!

Prvi “Green Air” ove godine održan u subotu, 27. juna premašio je očekivanja. Mnogobrojni posetioci zajedno sa izvanrednim izvođačima stopili su se u jedno i pokazali šta je kvalitetna žurka.

Metodi Hristov, Lea Dobričić, Miloš Vujović i Nemax nesumnjivo su dobitna kombinacija i “zeleni” spoj.

Kada je otkucalo 22 sata zvanično je počeo “Green Air 2020”. Za miks pult prvo je stao talentovani Nemax koji je odmah privukao pažnju istančanim zvukom. Već u prvim minutima, publika je plesala podijumom Novosadskog Sajma.

Nemax je zagrejao atmosferu, a onda se pojavio Miloš Vujović.

Nešto posle ponoći, začuo se poznati tehno set i svi su znali ko je izašao na binu. Miloš Vujović nadmašio je sebe i ovoga puta i poveo publiku do zvezda.

Fantastičnu energiju potvrdila je i goruća atmosfera koja je dostigla vrhunac tik pred ulazak Metodia Hristova na Sajam. Nastup ovog dragog gosta na “Green Love densfloru” dočekan je uz ovacije, a osmeh tokom celog nastupa definitivno je pokazao da je i njemu drago što je ponovo u Novom Sadu.

Međutim, to nije bio kraj. Svitanje je donelo Leu Dobričić. Upotpunila je jutro svojim uvek dobrim raspoloženjem i nije štedela na najboljim trakama. Odlična energija i ljubav zatvorili su ovogodišnji “Green Air”.

I ne brinite, neće još puno vreme proći do narednog “zelenog” plesa. I jul će biti obojen vrhunskom muzikom. Organizatori napominju da su ponosni što su uspeli da zadovolje sve mere koje je Vlada Republike Srbije propisala  kao i na to što je događaj prošao bez incidenata.

IZVOR: NSUZIVO.rs

Avatar photo

Autor: Igor