Green Ticket za dve najveće žurke: Nicole Moudaber u Depou i Digweed u Hangaru po super ceni

 

Stiže proleće, a sa njim i Tuborg Green Ticket! Od danas na svim prodajnim mestima Eventima možete kupiti jedinstvenu Green Ticket kartu koja vam za samo 1.600 dinara obezbeđuje ulaz na dve najveće žurke ovog proleća – nastup Nicole Moudaber u Magacinu Depo 26. marta i žurku u Hangaru 8. aprila na kojoj će “vrteti” čuveni John Dogweed i Guy J.

Pored toga, obezbeđena je i VIP Green Ticket karta koja za 2.700 dinara donosi VIP tretman na obe žurke! Požurite i nagradite sebe i.li dragu osobu u susret proleću, broj Green Ticket karata je ograničen.

Kraj marta i početak aprila obeležiće dve velike žurke i gostovanja velikih DJ imena u našoj prestonici. Jedna od omiljenih tehno dama, čuvena Nicole Moudaber, stiže u Magacin Depo 26. marta gde će po prvi put ikada nastupiti u okviru „In the mood“ showcase-a, a samo dve nedelje kasnije u Hangaru će nastupiti DJ superzvezde John Digweed i Guy J. Nicole je poznata po organizaciji čuvenih “MoodRAW” žurki, a vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi. Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format „In the mood“ uz kolegu Marina Canala, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“ uz domaći podršku u sastavu Lea Dobričič & Teo Trunk. U petak 8. aprila John Digweed i Guy J stižu da razdrmaju Beograđane svojim eksplozivnim DJ  setovima, a domaća podrška ovom atraktivnom lajnapu biće dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee.

Počela je prodaja Tuborg Green Ticket ulaznica koja za samo 1.600 dinara obezbeđuje ulaz na nastup Nicole Moudaber u Depou i Digweedov nastup uz Guy J-a u Hangar, kao i VIP Green Ticket za dvostruki VIP tretman na obe žurke. Broj Green karata je ograničen i zato organizatori apeluju da iskoristite ovu priliku na vreme i obezbedite sebi ulaz na dve najveće žurke ovog proleća. Pored toga, u prodaji su pojedinačne regularne i VIP ulaznice za oba događaja – cena regularne karta za nastup Nicole Moudaber iznosi 1.200 dinara, dok VIP karta košta 1.700 dinara. Cena regularne karte za nastup John Digweeda i Guy J-a iznosi 1.000 dinara, dok VIP karta još uvek košta 1.500 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor