Pan-Pot stiže na deseto izdanje Love Fest-a!

Sjajni nemački techno duo PAN-POT koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix stižu na proslavu desetog rodjendana LoveFesta u Vrnjačku Banju 6-tog avgusta!

Pan-Pot su se na Berlinskoj techno sceni istakli su se priredjujući niz žurki, na jednoj od njih su upoznali Marco Resmann-a sa kojim su i osnovali Pan-Pot i u čijem su studiu počeli produkciju. Još jedna osoba koja je bila značajna u njihovoj popularizaciji je Anja Schneider sa kojom su 2005. napravili i prva komercijalna izdanja Popy & Caste i Maffia. 2007. su izdali prvi album Pan-O-Rama.  

Ovaj opaki techno dvojac je do sad gostovao dva puta u Srbiji i to 2012. godine u beogradskom klubu “THE TUBE” i napravili žurku za koju mnogi kažu da je jedna od najboljih klubskih žurki koja je ikad bila u našoj prestonici. Nakon toga su gostovali i 2013. godine na Exitovoj Dance Areni kada su puštali set za pamćenje u ranim jutarnjim satima.

Ovo je samo početak najava za deseto jubilarno izdanje LoveFesta koje će biti održano od 4-tog do 6-tog avgusta. Mnoga velika imena se spominju, ali još ne smemo da vam ništa otkrivamo. 

IZVOR: http://www.bandsintown.com


Avatar photo

Autor: Igor