Groznica nedeljom ujutru!!!

 

Groznica nedeljom ujutru!!! Ove nedelje po PRVI PUT u Mint nam dolaze dva sjajna di džeja iz Crne Gore Slobodan Popović P.S. i Alexander Rei!!!

Iza pseudonima P.S. stoji ime Slobodan Popović, veoma poznato i uticajno ime u crnogrskoj klupskoj kulturi. Slobodan je odrastao uz muzičke sastave kao što su The Prodigy, Chemical Brothers, The Crystal Method, Underworld. 2006 godine kao DJ P.S. zajedno sa svojim prijateljima i kolegama Nessuno, Bodzie i X Twins započinje projekat Groovy Castel Nuovo, čija je svrha širenje uma ljudi i klupske scene u Crnoj Gori. Groovy Castel Nuovo organizacija se sada već više od 10 godina uspešno bavi organizovanjem događaja kao i vođenjem radio emisija. Dj P.S. je nastupao na REFRESH i Sea Dance Festival u/Crna Gora, Re-Vel-In Festivalu/Hrvatska,

EXIT Festival/Urban Bug stage/Srbija, a pult je delio sa svetki poznatim zvezdama kao što su: Umek, Cristian Varela, Marco Bailey, Steve Lawler, Nick Warren, Toni Rios, Siopis, Terry Lee Brown Jr, Jimmy Van M, Henry Saiz, Danny Howells, Logistik Sounds, Alexander Kowalski, Ramiro Lopez, AFFKT, James Zabiela, Jon Rundell.

https://www.facebook.com/djpshn/

https://www.mixcloud.com/sbobop/

https://soundcloud.com/slobodan-popovic-ps

Alexander Rei je alter ego iza kojeg stoji Aleksandar Kralj. Donedavno, bio je klaberima poznat kao deo crnogorskog DJ sastava Iks Oks. Ne postoji klub, mesto i festival elektronske muzike u Crnoj Gori a da ovaj dvojac nije bio nastupao, a takodje zapaženi su ostali i u nastupima u Srbiji. Aleksandar je ovog leta započeo samostalni rad, a njegov novi alias ujedno je početak drugačijeg predstavljanja publici.

https://www.facebook.com/alexreimusic/

https://soundcloud.com/user-617238668

 

Avatar photo

Autor: Igor