GS “Lasta”: Disko haus & hip hop zvuci “doleću” na “Lastu”

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, posle svečanog otvaranja, sa tri nove žurke ulazi u svoju drugu nedelju rada. 

Već na otvaranju Lasta je pokazala da će biti utočište na reci i za onu otmeniju, ali i za urbanu gradsku ekipu. U sličnom tempu će se nastaviti i ove nedelje, uz zvuke hip hopa i disko i dip hausa. U  četvrtak je veče “Lasta goes Hip & Hop”, gde će za DJ pultom biti trio Stevan, Iron & Ike. Petak i subota su opet rezervisani za haus tonove. Prvog dana vikenda su Sasha Radosavljevic “Groovyman”, Peppe & Cojke i Ales, dok su drugog DiskoShljaker, Dooshan i Goran Starčević. 
GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta. 

P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to! 😉 Vidimo se 😀

Avatar photo

Autor: Igor