Heineken Lovefest “zapalio” Vrnjačku Banju već prvu noć! Stephan Bodzin slavio rođendan

 

Prvo veče Heineken Lovefesta ostavilo je nezapamćen utisak, a prave klabere ni kiša nije sprečila da isprate svoje omiljene izvođače. Nastup Nicole Moudaber, Stephana Bodzina i jutro sa Dubfire-om uz scenografiju koja je bila potpuno iznenađenje za sve posetioce, pokazali su zašto je Lovefest i dalje u vrhu evropske muzičke industrije.

Smirnoff Blow Stage specifičnim izgledom oduvao posetioce

Najveći utisak ostavila je i najnovija Smirnoff Blow bina na kojoj su se smenjivali vrsni di-džejevi i tehno velikani među kojima su Len Faki, Blawan i Matrixxman, koji je posle svog nastupa na Ultra Energy Stage-u uživao uz neverovatnu Budino, koja je potpuno rastopila masu svojom muzikom.

Otvaranje Fire bine za pamćenje

Headlineri Fire Stage-a “zapalili” su najveću binu festivala ljubavi. Stephan Bodzin ujedno proslavljajući svoj rođendan, izveo je do sada na širim prostorima nezapamćeni live nastup, a Dubfire svojim vanserijskim setom održao pun stage do poslednje trake.

Večeras Cocoon velikani na Heineken Lovefest Fire bini

Večeras je jedno od najbitnijih večeri iskrenih ljubitelja pravog tehno zvuka jer na Fire binu stižu velikani najvećeg andergraund brenda na svetu, Cocoon. Predvodnik ekipe je naravno veliki Svan Vath koji ovog puta uz sebe dovodi najtraženije di-džejeve, a to su Marcel Dettmann, Illario Alicante i Andre Galuzzi.

Energy bina ostaje verna andergraund zvuku

Poseban underground spektakl očekuje se na Ultra Energy bini na kojoj nastupaju svetski poštovani znalci dubokih tonova, Luke Hess, Levon Vincent i Roi Perez.

Vaterpolisti slavili zlato na Fire Stage-u

Već prve festivalske večeri, među brojnim posetiocima našle su se i poznate ličnosti, a najsjajnije su sijali naši vaterpolisti koji su na festival ljubavi došli da proslave odbranu titule evropskog prvaka i još jednu zlatnu medalju u nizu. Iz VIP lože naši reprezentativci su se zabavljali uz hedlajnere, a kako i sami kažu večeras, kao i hiljade drugih, željno iščekuju nastup velikog Papa Svena.

Avatar photo

Autor: Igor