Hernan Cattáneo na jubilarnom Fresh-u!

 Hernan Cattáneo na jubilarnom Fresh-u!

Apsolutni kralj progressive zvuka i argentinski muzički brend Hernan Cattáneo upotpunjuje listu headliner-a koji će nastupiti na jubilarnom izdanju Fresh Wave Festivala ovog leta na banjalučkoj tvđavi Kastel!

Ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene ikada, a imenima koja će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci ovog leta!

Velika rođendanska fešta povodom deset godina Fresh Wave Festivala ne bi bila ista bez nastupa jednog od najobožavanijih izvođača progresivnog elektronskog zvuka, nedostižnog producenta i DJ-a! Mnogo puta okrunisan kao kralj progressive zvuka, a posljednji put za sada 2019. godine na čuvenim  muzičkim nagradama DJ Awards, Hernan važi za neprikosnovenog majstora za DJ pultom i producenta sa nevjerovatno dobrom muzičkom selekcijom, koju vješto spaja u ono nešto više od muzike, zbog čega su njegovi setovi, pogotovo na open air nastupima, antologijski, nezaboravni i posebni. 

Od Brazilskog Warung-a, Yellow-a u Tokiju, L.A. Avalon-a do Stereo Montreal-a, Burning Man-a, Londonskog Ministry of Sound-a, jedva da postoji klub, festival ili plesni podijum na planeti koji nije bio poprište maestralnog muzičkog putovanja izvođača iza kojeg u više od 30 godina karijere ponosno stoji 11 albuma, 30 singlova i 50 remix izdanja. Njegova ostavština je nemjerljiva, a ono što predstavlja u svijetu elektronske muzike neupitno je sinonim za najbolje od najboljeg.

Hernan Cattáneo se vraća na najveću Fresh-ovu binu koja će od 11. do 13. avgusta na jednoj od najstarijih tvrđava u regionu –  banjalučkoj tvrđavi Kastel okupiti neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82 ali i Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Z++, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše, Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi! 

Podsjećamo da su putem ticket servisa kupikartu.ba u prodaji Early Bird trodnevne festivalske ulaznice u ograničenom broju i po napovoljnijoj cijeni, namjenjene najbržim fanovima Fresh Wave Festivala, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: 

[email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106

Sve što vas zanima o najboljem muzičkom festivalu u BiH saznajte na 

www.freshwavefestival.com 

Avatar photo

Autor: Igor