Pred debi nastup u Barutani otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Mella Dee-ju!

 Pred debi nastup u Barutani otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Mella Dee-ju!

Izvrsni techno i house producent iz Velike Britanije – Mella Dee dolazi prvi put u Beograd u petak 17. juna, kada će zajedno sa Demujom, austrijskim producentom moderne elektronske muzike nastupiti u Barutani.

Mella Dee je poznat po svom klupskom hitu „Techno Disco Tool“ iz 2017. godine, dok njegovu veliku kreativnost pokazuju i najnovija izdanja kao što su „Love It Or Not“ i „Whistle Posse Spangled In The Corner“ kojima dominiraju euforični vokali i klupski vajb. On je Circoloco ljubimac, a njegov Essential Mix i Boiler Room set obezbedili su mu turneje širom sveta.

Pred njegov debi nastup u Barutani otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Mella Dee-ju:

  1. Za muziku je krenuo da se interesuje već sa sedam godina, kada je od sestre krao kasete sa hardcore zvukom
  2. Kao svoje uticaje navodi imena kao što su Underground Resistance, Floorplan & Jeff Mills
  3. Njegov hit „Techno Disco Tool“ bio je #1 na BBC Dance Music chart, a Annie Mac i Pete Tong su je svrstali u svoju „Tracks of the Decade“ listu.
  4. Njegov „Warehouse Music“ je od strane DJ Mag dobio nagradu kao „Best Breakthrough Label“ 2018. godine, dok je on proglašen i za jednu od zvezda godine u odabiru časopisa Mixmag.
  5. Već sa 15 je počeo da se bavi fizičkim radom, zajedno sa ocem. Imao je slobodne vikende, a novac je trošio kupujući muziku u Šefildu i Lidsu i izlazeći u klubove.

Bonus činjenica: Radna etika mu se prenela i na muziku. Kada je pre koju godinu napravio kraću pauzu od turneja, u mesec dana je završio čak 39 traka.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1490 dinara za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor