Veliki OPEN AIR u bašti kluba Tunnel! Valentino Kanzyani legenda elektronske muzike dolazi u Novi Sad!

 Veliki OPEN AIR u bašti kluba Tunnel! Valentino Kanzyani legenda elektronske muzike dolazi u Novi Sad!

Poslednju subotu u junu mesecu sačuvali smo za jednu zaista specijalnu priliku. Sjajna organizacija CMOK i “10 Years of Culture” nam donose pravi muzički spektakl 25. juna u prelepoj bašti kluba Tunnel na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ime koje nosi veliku muzičku vrednost i ime koje predstavlja jedno od stubova svetske elektronske muzičke scene već decenijama – Valentino Kanzyani. Posle više godina se vraća u Srbiju, tačnije u Novi Sad na Petrovaradinsku Tvrđavu u baštu Tunnela, gde vam spremamo ovu muzičku utopiju za sve ljubitelje iskonskog elektronskog zvuka. Pored njega, po prvi put u ekskluzivnom domaćinskom setu – Faktor-X & Runy, koji će spremiti uvertiru za ovaj dogadjaj. Od 2006. godine Valentino provodi 8 magičnih godina na ostrvu Ibiza otkrivajući nove nijanse elektronike i ponovo otkrijajući sebe u tom procesu.

Tamo je sa grupom prijatelja pokrenuo serijal zurki “Next Wave” sa idejom da objedini tamošnju scenu sa novim talasom umetnika u nastajanju, a stvarajući prostor za tada uglavnom nastajaće buduće talente, a sada širom sveta poznate i cenjene umetnike poput Raresh-a, Praslea, Alexandra, Dan Andrei, Binh, Nicolas Lutz, Francesco del Garda, Onur Ozera i mnoge druge.

Karte možete preuzeti na dan žurke na vratima po ceni od 700 dinara pre ponoći, a 1000 dinara nakon toga.

Projekat podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za Regionalni razvoj.


Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor