Hip hop veče na novoj bini Heineken Lovefesta Bad Copy i Who See na Bushmills Live Stage-u 8. avgusta

Bushmills Live Stage, nova bina najvećeg festivala ljubavi u zemlji, 8. avgusta biće u znaku hip hop muzike. Zvezde večeri biće veterani srpske hip hop scene Bad Copy, dok će istog dana nastupiti i crnogorski dvojac Who See, Prti Bee Gee, VIP, niški sastav Stereo Banana, kao i drum&bass dvojac Mystic Stylez i Mlađi Referent & Rema Luda Kuća.

Beogradski hip hop trio Bad Copy iza sebe ima četiri studijska albuma, među kojima je najnoviji povratnički, album “Krigle”, sa koga su se izdvojili brojni hitovi, koje će publika Lovefesta imati priliku da čuje uživo.

Gosti iz Crne Gore, kotorski dvojac Who See, poznati su po pesmama Reggaeton Montenegro, Nije preša i Nisam doma, kao i po novim singlovima Dinamida i Nemam ti kad, koji su već dospeli u vrh regionalnih top lista.  

Ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka, od 7. do 9. avgusta na Lovefestu će imati priliku da čuju i Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, kao i Ramba Amadeusa. Svoje nastupe potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, Nikola Vranjković, Ritam Nereda, Goribor i čačanski sastav Za Dž, dok će program na bini otvoriti vrnjački bend Regulator.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 1.999 dinara, dok je cena karte za jedan dan 999 dinara. Ulaznice za festival se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor