BLASTERJAXX otkrili talenta iz Srbije

Mladi Beograski EDM DJ Ivan Ivanović, poznatiji pod pseudonimom CAVIN VIVIANO poslednjih nedelja beleži veliki uspeh na svetskoj EDM sceni. Nakon svog drugog nastupa na Serbia Wonderland Festivalu pred oko 5000 ljudi, kada je primećen od strane Britanskog tria, Futruristic Polar Bears, koji mu je ponudio saradnju, počeo je da uživa veliku pažnju svetskih EDM zvezda i njihovih menadžera. Na istom nastupu Slovenac BELTEK je rekao da je Ivan veliki muzičar i da ga očekuje svetla budućnost.

Poslednji remiks Albekx – Alarm (Cavin Viviano RMX) koji je izdao za produkcijsku kuću Vuluver Records privukao je veliku pažnju Australijskih super zvezda BLASTERJAXX koji su trenutno jedni od natraženijih EDM izvođača na planeti. Nakon javne podrške sa njihove strane, proteklog vikenda je upravo ovaj remiks otvorio popularnu radio emisiju koju možete odslušati na zvaničnom youtube kanalu BlasterjaxxTV

 

Ivan je trenutno u studiju i završava tri nove pesme koje će potpisati za jednu produkcijsku kuću iz Holandije, čije ime nije hteo da otkriva, raspored nastupa u zemlji i regionu mu je zgusnut, a agencija koja ga zastupa počela je da dobija upite za nastupe u Gruziji, Britianiji i Italiji. Otkrio nam je da će nastupati i na jednom velikom dogadjaju u zemlji, koji će se održati na jesen u Beogradu.

Avatar photo

Autor: Igor