Honey Dijon, Sébastien Léger i Rodriguez Jr. na Matinée Festu, kod Pobednika! 26 – 27 – 28. AVGUST

Honey Dijon, Sébastien Léger i Rodriguez Jr. na Matinée Festu, kod Pobednika! 26 – 27 – 28. AVGUST

Dugo očekivani festival Matinée Fest ovog leta će ugostiti najveće svetske zvezde elektronske muzičke scene, na Kalemegdanskoj tvrđavi, kod Pobednika.

Honey Dijon, Sébastien Léger i Rodriguez Jr. dolaze na ovogodišnje izdanje Matinée Festa! Takođe, na festivalu nastupaće i zvezde domaće DJ scene, Andrew Meller, Kristijan Molnar, After Affair, Marko Milosavljević, Vemić, Nexie, Mimi x FY, Luka Čikić i Nenad Jovanović.

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 26-og, 27-og i 28-og avgusta, sa početkom od 17:00h – 02:00h. Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen, 1000 ulaznica će biti pušteno u prodaju na dnevnom nivou.

Karte za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a i DD tickets-a kao i u Vulkan knjižarama. Prodaja karata počinje u petak 16. jula u 13:00h. U prodaji su trodnevni kompleti karata po ceni od 3.490 rsd. Jednodnevne karte biće naknadno puštene u prodaju.

Ulaznice kupljene prošle godine važe za nove datume!

Dvodevne karte kupljene za prošlogodišnji festival, važe za dva ovogodišnja festivalska dana, četvrtak 26. i subotu 28. avgust. Jednodnevne karte kupljene za prvi dan prošlogodišnjeg festivala kad je trebao da nastupi Rodriguez Jr. važe za subotu 28. avgust. Jednodnevne karte kupljene za drugi dan prošlogodišnjeg festivala kad je trebala da nastupi Honey Dijon važe za četvrtak 26. avgust.

Za sve ostale informacije pratite nas na Instagram i Facebook profilu.

Četvrtak – 26. avgust

Honey Dijon

Jedno od najtraženijih imena svetske DJ scene, gospođica Honey Dijon, konačno će održati svoj prvi nastup u Srbiji! Ova DJ dama isklesala je svoj put u svetu underground elektronske muzike svojim veoma specifičnim mixevima u kojima dinamično menja žanrove ,što kao rezulat izaziva potpuni haos na dance flooru.

Rođena u Čikagu, odrasla je okružena house muzikom i kreativnim dušama, naučila je svoju umetnost di-džejinga na pravi način, svirajući ploče iz noći u noć. Svoj talenat prikazala je u mnogim od najboljih klubova i festivala širom sveta, a sada nam konačno stiže u Beograd.

Petak – 27. avgust

Sébastien Léger

Drugo veče festivala biće u tonovima jednog od najvećih svetskih muzičkih brendova “All Day I Dream”! Fenomenalni Sébastien Léger, francuski producent i DJ će nas odvesti u svet magičnih melodija i bitova! Nedavno, Léger je nastupio u Egiptu ispred velikih piramida u Gizi, a ovaj spektakl mogli ste da gledate u okviru Cercle-a Youtube streama, gde je debitovao na novom modularnom live setu.

Njegov nastup u Beogradu dugo se očekuje, tako da nam je obećao sjajan party!

Subota – 28. avgust

Rodriguez Jr. je dobro poznati i nagrađivani muzički producent, predstaviće se sa svojim jedinstvenim live nastupom koji slobodno možemo reći da je jedan od omiljenijih među domaćom publikom. Njegovo veliko iskustvo u svim žanrovima elektronske muzike učinilo ga je vizionarom melodičnog house -a i techno-a.

Matinée Fest 2021

Beograd predstavlja jedan vrlo unikatan festival Matinée Fest, koji zaslužuje najatraktivniju i najlepšu lokaciju našeg grada. Manifestacije su postale sastavni deo života u našoj metropoli, dugi letnji dani, koji se završavaju zalascima sunca uz dobru muziku, prijatnu atmosferu i najatraktivnije žurke, najbolje opisuju koncept Matinée-a.

Grad bogate kulture, grad istorije i grad sa dušom, a ta duša očuvana je u svim njegovim znamenitostima, zbog toga, muzički festival bira plato kod Pobednika.

Pobednik, spomenik koji sa sobom nosi tragove burne istorije, podignut je 1928. godine na gornjem gradu Beogradske tvrđave. Prepoznatljiv simbol glavnog grada, delo je neponovljivog umetnika Ivana Meštrovića. Pobednik decenijama stoji kao podsetnik postojanosti i borbe naših boraca tokom proboja Solunskog fronta. Danas je taj trijumfalni spomenik jedan od glavnih mesta za sastajanje, kao i mesto na kojem se mogu videti najlepši zalasci sunca.

Osvrtom na istoriju ovog mesta i ljubavi prema Beogradu, Matinée Fest želi da vrati nadu i pruži pozitivnu energiju kako bismo pokazali da svako od nas nosi pobednika u sebi.

Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi. U ovom momentu, dobija još veće značenje nakon zatišja u kome je Beograd bio zbog restrikcija usled epidemiološke situacije.

Sa ciljem da očuvamo životnu sredinu za generacije koje dolaze, lokaciju festivala i celog Kalemegdana, u saradnji sa partnerima festivala Recan fondacijom realizovaćemo CSR kampanju sa ciljem reciklaže limenki i edukacije posetilaca o značaju reciklaže u postupku očuvanja životne sredine.

Koncept dnevnog festivala, sa predivnim prizorima panorame glavnog grada, idealna je prilika za ljubitelje dobrog zvuka da uživaju i podsete se kako Beograd zrači u letnjoj sezoni dobrog provoda. Zato smo na jedinstvenoj lokaciji, u srcu grada, za vas pripremili i imena koja će ispuniti sva vaša očekivanja, kao i poseban festival koji će te pamtiti.

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, sve zdravstvene mere koje Vlada Republike Srbije bude iznela, biće uvažene.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Vidimo se kod Pobednika!

Autor: Igor

Autor: Igor

Povezane Vesti

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.