Sonus objavio prva imena za 2022.godinu! Amelie Lens, Sven Väth, Maceo Plex, Patrick Topping, Chris Liebing, ANNA, Richie Hawtin i mnogi mnogi drugi!

 Sonus objavio prva imena za 2022.godinu! Amelie Lens, Sven Väth, Maceo Plex, Patrick Topping, Chris Liebing, ANNA, Richie Hawtin i mnogi mnogi drugi!

Na Sonus festivalu muzika ne prestaje tokom 5 dana I 5 noći. Plešeš pored plaže sa pogledom na more pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelepi zalazak dok ne padne noć i zvezde obasjaju nekoliko hiljada ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvezda svetske techno i house scene.

Nakon 2 godine pandemije koja je sprečila održavanje, po izboru posetioca jednog od najboljih svetskih letnjih festivala, Sonus se vraća od 21. do 25. avgusta sa najbogatijim programom do sad.

Poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip, po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , dj set proizvođača svetskih hitova FISHERa, Britanca koji svojim technom žari I pali svetskom scenom – Michael Bibija, live nastup dame Giorgia Anguili ili nastup dvojca 999999999

Mlađu generaciju techno izvođača predstaviće Kobosil, Reinier Zonneveld (live), IMOGEN i Paula Temple

Osmom izdanju ove petodnevne parti avanture pridružiće se sad već globalne zvezde Amelie Lens, Sven Väth i Dixon kao i još 30 svjetskih imena kao što su Loco Dice, Maceo Plex, Patrick Topping, Chris Liebing, ANNA, Rødhåd, Ben Klock, Jamie Jones, Sonja Moonear, Richie Hawtin i Seth Troxler.

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posetioce iz više od 65 zemalja sveta stoje organizatori Time Warp iz nemačkog Mannheima i We Love Sound iz Zagreba. 

Širom sveta poznat kao letnji underground festival, Sonus uvek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house muzike, ali I posetioce koji su osim u muzici došli uživati u prelepom Jadranskom moru, krajoliku koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Aquarius, Kalypso i Papaya opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posetioci mogu očekivati i boat partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno muzičko iskustvo posetiocima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog. 

Regionalne festivalske ulaznice bit će u prodaji krajem avgusta 2021. godine putem https://we-love-sound.com/sonus-festival stranice, dok će dnevne ulaznice biti dostupne na ulazu.

LINE UP ABECEDNIM REDOM

999999999

Adriatique

Âme

Amelie Lens

andhim

Andrea Oliva

ANNA

Ben Klock

Boris Brejcha

Chris Liebing

Dax J

Dixon

FISHER

Giorgia Angiuli live

Hot Since 82

I Hate Models

IMOGEN

Jamie Jones

Joseph Capriati

Joyhauser

KiNK live

Kobosil

Kölsch

Loco Dice

Luigi Madonna

Maceo Plex

Michael Bibi

Monika Kruse

Pan-Pot

Patrick Topping

Paula Temple

Reinier Zonneveld live

Ricardo Villalobos b2b Zip

Richie Hawtin

Richy Ahmed

Rødhåd

Seth Troxler

SHDW & Obscure Shape

Sonja Moonear

Stephan Bodzin live

Sven Väth

Trikk

Avatar photo

Autor: Igor