Hot Since 82 i Claptone se pridružuju nikad jačoj postavi Fresh Wave Festivala!

 Hot Since 82 i Claptone se pridružuju nikad jačoj postavi Fresh Wave Festivala!

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcenjenijih i nauticajnih izvođača sa svetske muzičke scene ikada, a imenima koja će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci ovog leta pridružuje se i Hot Since 82 kao i povratnik na najveću festivalsku binu, ništa manje mistični i jedinstveni CLAPTONE!

Jubilarni Fresh Wave okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack, a sada i Hot Since 82! 

Najavljen još 2020. godine kao jedan od headliner-a Fresh Wave Festivala, zbog pandemije, a usled otkazivanja održavanja festivala te godine, Hot Since 82 sa nestrpljenjem isčekuje nastup na najvećem muzičkom festivalu u BiH! Dalei Padlei, takođe poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awards, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike. Jedna, gotovo bizarna situacija na afterpartiju na Ibici vinula ga je u sam vrh industrije, naime, nakon što je gotovo slučajno zavrtio svoju traku ‘Let it Ride’, koju nije planirao izdati, a koja je raspametila prisutne, Dalei je skrenuo pažnju na svoj produkcijski rad, a nakon što je ta traka zvanično izdata 5. septembra 2011. godinre, našašavši se na trećoj poziciji Beatport liste, rođen je HOT SINCE 82!

Nakon izdanja ‘Let it Ride’ redali su se remixi i izdanja, a danas Hot Since 82 potpisuje više desetina izdanja, od čega dva studijska albuma i vpozamašan broj zvaničnih DJ MIX izdanja! Nastupao je na svim velikim svjetskim binama,  kao headlajner najvećih svjetskih festivala, a saradnju je ostvario sa svima koji nešto znače u svijetu elektronske muzike!

Premijerno, odnodno po prvi put stiže na najveću binu Fresh Wave Festivala ovog leta u subotu 13. avgusta, a ako je suditi po reputaciji koja ga prati priuštiće nam nezaboravno veče i još jedno nezaboravno izdanje festivala, vredno jubilarne proslave povodom desog Fresh Wave-a!

Doktorskim autoritetom za DJ pultom koji isijava iza sad već itekako prepoznatljive maske venecijanskog stila, Claptone predstavlja sinonim za uvijek sjajne i teško ponovljive house i tech house DJ setove, inspirisane potrebom za vječnim i beskrajnim uživanjem u pažljivo selektovanim trakama, uz koje je uzbuđenje festivalskom atmosferom pojačano na maksimum.

Do daske, žargonski rečeno, ispisan je i prethodni nastup na Fresh Wave Festivalu, kada je na oduševljenje publike započeo zvezdani hod Claptone na najvećim festivalskim binama svijeta, koji u 2022. godini preskače sve poznate granice i obara dosadašnje rekorde! 

U godini koja prethodi jubileju, odnosno 10 godina djelovanja pod imenom Claptone nastupiće na Main bini jubilarnog Fresh Wave Festivala, a vršnjačko druženje krunišemo ovog ljeta u petak, 12. avgusta na tvrđavi Kastel.

Podsećamo da su putem ticket servisa kupikartu.ba u prodaji Early Bird trodnevne festivalske ulaznice u ograničenom broju i po napovoljnijoj cijeni, namjenjene najbržim fanovima Fresh Wave Festivala, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.

Kako bi na vrijeme obezbedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: 

camp@freshwavefestival.com ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106

Avatar photo

Autor: Igor