Hot Since 82 ispunio sva očekivanja

Kada vidite da ispred ulaza u klub “The Tube” stoji 50 ljudi koji čekaju da udju iako je padao sneg i duvao vetar, odmah vam bude jasno da gostuje neko koje jako cenjen i poštovan kao producent i DJ .

Stigli smo u klub oko jedan ujutro pred sam završetak seta gospodina “profesora” deep house-a Željka Joahimstala poznatijeg kao DJ FAKIR. Čovek koji svojim setovima budi emociju u vama i jednostavno vas tera da zaboravite na sve probleme i da uživate u njegovom setu. Kasnili smo u klub i nismo mogli da čujemo njegov set od početka ali je po reakcijama publike i atmosferi u klubu bilo očigledno da je napravio fantastičan uvod za Hot Since-a, za sam kraj svog seta ostavio je stari hit Krisa Menacea – Discopolis koji je ceo klub naterao na aplauz i djuskanje uz svaki bit trake.

A evo i možete pogledati klip kakva je bila atmosfera uz taj hit:

Po završetku ovog starog hita oko pola 2 ujutro na scenu stupa Hot Since uz aplauz celog kluba. Dečko koji je eksplodirao sa produkcijom prošle godine i koga su podržali svi vodeći dj-evi, postao sinonim za deep house i za pravljenje vrhunske atmosfere po klubovima širom sveta.

Od početka samog seta krenuo je sa vrhunskim trakama i do kraja je držao atmosferu na vrhunskom nivou. Redjali su se hit za hitom kao što su : Mark Henning -Trojan, Maetrik- Walk Alone (Maceo Plex Revenge Mix), Franck Roger – When You Touch, Shadow Child – So High (Hot Since 82 Remix) Edu Imbernon – ImberLove, i mnoge druge.

Možemo biti počastvovani svi mi koji smo bili i čuli ovog mladog producenta kojeg čeka sigurno velika kariera u svetu dj-inga i nadamo se da će nas u skorije vreme opet posetiti.

Avatar photo

Autor: Igor