HOT SINCE 82 oduševio sve na Gradskom splavu Lasta :: Ovaj vikend “Stars in your eyes” & “Dancing oh the river”

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, posle fantastične matine žurke na kojoj je gostovao jedan od najkvalitenijih britanskih deep house DJ-eva Hot Since 82, ove sedmice nastavlja u dobro poznatom ritmu.

Na matineu koji je podsetio na duh pravih dnevnih žurki u Evropi, Hot Since 82 je “pomirio” urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu. Zabava je počela već oko 18 sati, a dobar provod je trajao do nešto iza ponoći. Ove nedelje program, koji je naišao više nego dobar odziv publike, neće biti mnogo promenjen. I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera. U petak će na partiju “Dancing oh the river” za DJ pultom biti Groovyman, Dooshan i Ales, dok je u subotu na scenu stupa trio Bross, Coje & Peppe i Goran Starčević na partiju “Stars in your eyes”.

Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.
 
GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta.
 
P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to! 😉

Avatar photo

Autor: Igor