Ricardo Villalobos predvodi Cocoon Heroes party četvrtog dana Sonus festivala na Zrću

Nakon više nego uspešnih 14 sezona u klubu Amnesia na Ibizi, Cocoon Heroes party dolazi i na Sonus festival na ostrvo Pag. Party će se održati preko dana u klubu Papaya u subotu 24. avgusta.

Cocoon etiketa, koju je 2000. god osnovao Sven Väth, niže uspehe i organizuje partije pod imenom Cocoon Heroes u celom svetu i dalje ponosno nosi titulu top 3 večeri na Ibizi. Muzička etiketa papa Svena, kako ga vole zvati fanovi, pokrenuta je sa ciljem da pomogne mladim i neafirimiranim producentima, a danas ne postoji ljubitelj elektronske glazbe koji nije čuo za Cocoon niti uspešni artist koji nije imao izdanje na ovoj etiketi. Cocoon Heroes na Sonus festivalu predstavlja će jedan od prvih članova Cocoon porodice, velikan elektronske muzike, uz čije južno-američke tonove i meditativan ritam jednostavno zaboravite na mesto i vreme – Ricardo Villalobos.

  
Uz Ricarda, za ludi provod u klubu Papaya, zaduženi su još i Onur Özer i Dorian Paic, dugogodišnji članovi Cocoona, za koje ne sumnjamo da će osigurati odličan provod. Nakon dnevnog Cocoon Heroes partyja, za večernji program su zaduženi Luciano i artisti s njegove Cadenza etikete, tako da osigurajte svoju kartu što pre.

Karte za Sonus festival po posebnoj ceni od 330 kn za HR & EX YU goste možete pronaći na Eventim prodajnim mestima ili Eventim.hr online shopu (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sonus-festival2013-novaljaclubpa payakalypso- 546875/performance.html).

Za više informacija o programu festivala, boat-partyja, after partyja i savetima o smeštaju posetite www.sonus-festival.com ili na lokalnu Facebook grupu Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

LINKS:

Ricardo Villalobos: http://www.sonus-festival.com/lineup/ricardo-villalobos/index_eng.html

Onur Özer: http://www.sonus-festival.com/lineup/onur-oezer/index_eng.html

Dorian Paic:  http://www.sonus-festival.com/lineup/dorian-paic/index_eng.html

SONUS FESTIVAL // 21. -25. avgusta 2013. // ZRĆE BEACH

Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, DJ Sneak, Chris Liebing, Magda, Zip, Cassy, Davide Squillace, Valentino Kanzyani, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Matthias Tanzmann, Karotte, Pan-Pot,  tINI, Mathias Kaden, Onur Özer, Guti live, Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone, Dani Casarano.Sonja Moonear, Nick Curly, Dan Andrei, Premiesku live, Andrea Oliva, Enzo Siragusa, Dorian Paic, Binh, Yaya, Reas, Meat, Bunte Bummler live i brojni drugi.

Avatar photo

Autor: Igor