HOUSE SPEKTAKL NA DANCE ARENI

Spisak izvođača koji će nastupiti na Dance Areni bogatiji je za još tri velika imena iz sveta house muzike. Steve AngelloMark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance Arene! Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih festivalskih destinacija na svetu, EXIT-ovoj Dance Areni.

I pored već potvrđenih nastupa velikana elektronske muzičke scene poput David Guette, Fatboy Slima, Eric Prydza, Jeff Millsa, Dubfirea, Seth Troxlera i mnogih drugih, Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar potvrdili su svoje nastupe pred publikom EXIT Festivala u jeku svoje popularnosti, stavljajući novosadski festival ispred zahteva stotina drugih promotera iz celog sveta.

Legenda o Dance Areni i nezaboravnim žurkama u svitanje pred 25000 ljudi kao magnet privlači najveća imena elektronske muzike, koja na nastup na EXIT-u gledaju kao na vrhunac svojih karijera. 

 

Ulaznice za Exit koji će se održati od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na:  http://www.exitfest.org www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor