TOP OF THE HILL 2013

Četvrtu godinu za redom, na samom vrhu planine Bukulja, pod vedrim nebom, imate priliku da uživate u sedmočasovnom spoju prirode i muzike. OpenLoadPlay, organizacija koja postavlja standarde dobrog provoda u Arandjelovcu, pažljivo je selektovala izvodjače za ovogodišnju Top Of The Hill žurku, na kojoj ćete pored domaćih, uživati i u setovima stranih izvodjača, odnosno “komsija”.

Po prvi put, na Top Of The Hill-u, imamo priliku da ugostimo jednog Holandjanina. U pitanju je Marc Pollen! Sjajan producent, jos bolji DJ, koji je svojim poslednjim izdanjima prikupio simpatije velikana progressive house scene. Iz Bosne I Hercegovine nam dolazi Vanyano! Izvodjač koji pleni savršenom tehnikom, čiji se setovi pretaču iz deep house-a u lagani ritmički progressive, pa čak i techno. Vanyano, producent kojeg mozete primetiti na etiketama kao sto su Whose House, Future Lovers, Balkan Connection, Stripped itd.
Treći po redu izvodjač, već svima naveliko poznat, Damjan Eltech! Dovoljno je reći da se prošlogodisnji Top Of The Hill pamti po njegovom setu! Damjan će ovom prilikom da vam predstavi niz novih izdanja koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
Iz komšijskog Lazarevca, verovatno i jedan od najboljih tamošnjih tech house dj-eva, čovek koji polako zazire u svet produkcije, Yogi Man! Ekipu prethodno predstavljenih izvodjača prate trojica članova OLP organizacije, Jerry, Nemanja i Jelly For The Babies, koji će otvoriti vrata ovogodišnjeg Top Of The Hill-a!

Cena karte za žurku je: 300.din

Više informacija o “TOP OF THE HILL 2013” žurci pogledajte na oficijalnom facebook eventu.

Avatar photo

Autor: Igor