I Hrvatski klubovi donirali za našeg Manju!

 

Sa velikim zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da su klubovi Pink Champagne i Hula Hula, u kojima su Calavera & Manya nastupali, donirali 310.000 dinara za Nemanjino lečenje. Ovim putem želimo da se zahvalimo od sveg srca braći Hrvatima za ovaj značajan doprinos.

U oktobru će skoro 50 domaćih di-džejeva đuskati za Manju na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance4Manya, koji se održava u Belexpo centru. Od izvođača za sada su najavljeni: Marko Nastić, Lea Dobričić, The Beatshakers, Cavin Viviano, Erick Kasell, Dejan Milićević, Kristijan Molnar, Zap Me Strobe, Marko Milosavljević, Divolly & Markward, Rosske i Kid Kimi. 

Ako još uvek niste obezbedili svoje mesto za 16. i 17. oktobar, vreme je da to učinite već danas! Ne samo što ćete se fenomenalno provesti, već ćete i pomoći spašavanju jednog života i to plesom i muzikom. Karte su u prodaji na biletarnicama Eventima. Jednodnevna karta košta 500, a dvodnevna 800 dinara.

Priključite se i vi akciji! Možete donirati i putem SMS poruke, slanjem sadržaja 100 na 3030 i donirati simboličnih 100 dinara. Sve ostale informacije o donacijama direktno na račune možete pronaći na www.zamanju.rs.

Đuskajmo za Manju! Đuskajmo za život!

Za više informacija posetite linkove ispod.
Avatar photo

Autor: Igor