Legendarni DJ Rush na otvaranju ‘Future Scope’ sezone u zagrebačkom Boogaloo klubu!

 

Iako “skroman” rastom od 1.96 cm, mnogi ga svrstavaju u najveće techno DJ-eve današnjice zbog neverovatne harizme kao i komunikacije sa publikom. Njegovi eksplozivni legendarni techno setovi i produkcija doneli su mu veliku popularnost, i postavili ga za jednu od centralnih figura svetske techno scene.

Svojim uticajem edukuje nove generacije, i do kraja ostaje veran svom žanru, uvek spreman za muzičku raznovrsnost, što ga i čini tako velikim umetnikom koji u Zagreb ponovno dolazi ove subote, 19. septembra, u sklopu otvaranja Future Scope sezone u Boogaloo klubu (Vukovarska 66), gde će mu podršku na glavnomTechno’ Flooru dati Teo Harouda i Shipe, dok će na malom ‘Tech House’ flooru za muziku biti zaduženi legendarni Mary, Matya i Nino Galovac. Početak je u 22 sata!

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kuna u Caffe baru ‘Bizarre’ Importanne centru te u Caffe de Tossu u Savskoj 80 u Zagrebu. Ulaznice po ceni od 80 kuna dostupne su na svim Eventim prodajnim mestima kao i u Eventim.hr. Cena ulaznica na ulazu bit će 90 kuna. Organizatori su za sve koji dođu do ponoći osigurali i jeftiniju cugu unutar ”happy hours” akcije, stoga dođite ranije. Više o samom događaju pogledajte ovde.

Službeni after party, koji organizuje G2 team, je u klubu Taboo u ulici Grgura Ninskog 2 (na Glavnom kolodvoru) od 6 sati ujutro gde će za muziku biti zaduženi Felver, Jan Kinčl Zero i Sergej Snooze.

 

 

 

 

 

DJ Rush je odrastao u južnom delu Chicaga, i dok je još bio vrlo mlad počeo je izlaziti u klubove tipa The Ringzone, Playground, The Candystore i Music Box. Pre nego što je počeo dobijati gaže u Chicagu, eksperimentirao je u svojoj sobi na prijateljevim bubnjevima. Prema njegovim vlastitim rečima: “Uvek je važno, a i puno zanimljivije, stvarati muziku prema svojim osećajima i iskustvima”, a to je upravo ono što DJ Rush i čini. Rush je 1989. godine prvi put dobio posao kao resident u klubu Reactor u Chicagu puštajući disko 70-ih za 800 ljudi, uključujući i 10-satne setove za mladež Chicaga. Nastavlja raditi u slavnom klubu Medusa, zatim Power House, Music Box (isti onaj klub u koji je odlazio godinama pre) i Warehouse, velikom brzinom se nametnuvši kao centralna figura house scene Chicaga.

U svojoj muzičkoj opredeljenosti pokazuje veliku raznovrsnost, a njegova muzika vuče korene iz mnoštva različitih muzičkih usmerenja: brazilskog jazz-a, disko muzike, i mnoštva drugih te se oseća i uticaj slavnih bendova poput The Beatles-a. Upravo ta individualnost, Otvorenost i smisao za sjedinjenje svih tih područja muzike, čini ga toliko unikatnim! Tokom godina, DJ Rush (ili kako ga zovu iz milja: MAJOR RUSH, u potpunosti se predao umetnosti jakog ritma i snažnog bass-a. Njegova dinamična, snažna i vrlo uticajna muzika obiluje vokalima, samplovima udaraljki i snažnim bass-om dok ujedno Rush svojim pločama daje fizičku i mentalnu energiju koja deluje na sve koji se prepuste njegovoj umetnosti.

 

 

Future Scope FB page: https://www.facebook.com/futurescopecroatia

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor