I? ko je proglašen najboljim američkim DJ-em?

 

Tako je svakako vreme za još jednu listu, možda ne popraćenu sa toliko medijske pompe kao što je to ona DJMagova, ali ipak America’s Best DJ lista je jednako glupa.

Izgleda se da je američki DJ san uhvatio niko drugi do slavni poslastičar EDM-a, surfer na gužvama i vratalomac Steve Aoki. Još jednom sumnjamo da se lista najboljih ipak malo manje zamara stvarnim talenetima miksanja i produkcije a nekako je ipak važnija fan baza i popularnost i generalno agilni i sposobni agenti na koji se brinu o društvenim mrežama. Disc Jockey bi trebao biti netko ko čvrsto drži uzde zanata u šakama, ali nismo baš sigurni koliko je moguće istovremeno držati uzde i tortu. 
 
alt
 
Aoki je svoju pobedu komentarisao ovako:
 
“Neverovatno sam počašćen što sam odabran kao ovogodišnji pobednik. Prvenstveno želim zahvaliti svojim fanovima na podršci kroz godine. Toliko sam zahvalan da i dalje imam najbolje fanove na svetu. Ujedno zahvaljujem i svima u DJ Times i Pioneeru za sve godine podrške i želim odati priznanje svim sjajnim promoterima koji me bookiraju za odlične festivale i lokacije sirom Amerike. Reči ne mogu izraziti koliko cenim ovu nagradu i radujem se daljnjem jurenju DJ strasti u godinama koje dolaze.”
 
Omnia klub u San Diegu će 11. oktobra održati veliku ceremoniju i popratni party na kojem će Aokiju biti dodeljena pozlaćena Pioneer mikseta.
 
Listu deset najboljih uhvatite niže:
 
01 – Steve Aoki
 
02 – Kaskade
 
03 – Diplo
 
04 – Skrillex
 
05 – Claude Von Stroke
 
06 – Dillon Francis
 
07 – Bassnectar
 
08 – Flosstradamus
 
09 – A-Trak
 
10 – Audien
 
 
 
 
Izvor: KlubskaScena
Avatar photo

Autor: Igor