Istorijski rave u bestežinskom stanju potvrđen je za 2018.

 

Ako ste ikada sanjali da ste ucesnik nekog rave-a gore visoko iznad oblaka, onda je baš sada vreme da budete i deo jednog takvog. Najmanji klub na svetu otvoriće svoja vrata 7. februara 2018. i lansiraće vas u svemir na nezaboravnih 90 minuta nikad dosada viđenog životnog iskustva.

Događaj World Club Dome ‘Zero Gravity Rave’ dogodiće se zahvaljujuči saradnji sa Fraport – frankfurtskim aerodromom. Za ovu posebnu priliku avion A310 koji koristi ESA (Evropska Svemirska Agencija) za astronautske letove, biće dom odabranim rejvera koji će plivati svemirom.

Da i vi budete deo ove unikatne avanture može aplicirati OVDE , sve što trebate je poslati 20-sekudni video u komu objašnjavate zašto bi baš vi trebali bio deo ovog eksluzivnog rave-a.

Svi koje će biti ucesnici ovog iskustva biće među prvim rejverima koji su ikada otplesali u bestežinskom stanju, a usput ćete se osećati kao astronaut, o čemu je većina maštala još u ranom detinjstvu. Možda i jedina mana eventa za većinu rejvera biće njegov lineup, jer pustaće Armin van Buuren, Steve Aoki i W&W, ali u ovakvoj situaciji, koga briga za lineup.

Video trailer za rave u bestežinskom stanju pogledajte ovde:

 

 

Izvor: Klubsa Scena
 

Avatar photo

Autor: Igor