DELIMO KARTE :: Drumcode spektakl u Tjubu! Italijan Luigi Madonna stiže…

 

Ove sezone, ekipa kluba The Tube, ozbiljno se naoštrila u nameri da ljubiteljima beogradskog klabinga pruži kvalitetnu muziku i najbolji mogući provod. Stoga u petak, 6. novembra, dovodi jednu od najvećih techno zvezda današnjice, Luigi Madonu.

Madonna je ostvario veliku popularnost medju klaberima u Srbiji i njegova traka „Primo“ izaziva vanserijske reacije domaće publike, te sa sigurnošću možemo očekivati sjajnu žurku. Pored njega za DJ pultom naći će se John Belk i DJ Speedy, koji će upotpuniti atmosferu i zasuti klub još boljom energijom. Požurite i nabavite svoje karte što pre, jer će prvih 100 u pretprodaji DD ticketsa koštati 590 dinara, dok će regularna cena iznositi 790 dinara.

Luigi Madonna rodjen 1985, poreklom iz Italije, zainteresovao se za house zvuk još davne 1996 godine. Dva gramofona, mikser, prve house ploče i velika strast bili su dovoljni da započne svoju karijeru vrlo mlad. Ubrzo, ono što je bio njegov hobi prerasta u puno radno vreme. Počeo da putuje po celom svetu, od Evrope i Azije do Severne i Južne Amerike. Rodjen u istom gradu kao Joseph Capriati, koji mu je bio neka vrsta mentora, Madonin zvuk se vremenom sve više oslanjao na techno kalup muzičkih velikana kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing.

Od 2008. godine Luigi je izdavao muziku za poznate etikete kao što su Material Series, Drumcode i Plus 8. Svaka od ovih producentskih kuća pokazuje dinamičnu strast za muzikom i uvek je u potrazi za novim, svežim zvukovima koji su van svih normi.

Speedy – DJ i producent, organizator žurki i jedan je najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji. Vlasnik je Lucky Light etikete od 2010. godine, za koju su izdavali svi važniji techno producenti kao što su Cristian Varela, Marco Bailey, Marko Nastić, Tom Hades, Mladen Tomić, Dejan Milićević. Iste godine pokrenuo je serijal žurki pod nazivom Lucky Records Showcase gde su gostovali Dave Clarke, Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey, Ben Sims.

John BelkMatija Sokić, rezident DJ kluba The Tube, bavi se produkcijom više od 10 godina. Prošlogodišnji je pobednik DJ takmičenja „DJ SET SA ALFOM“, gde je osvojio letovanje na Ibicu. Ove godine prijavio se za svetski poznato Burn Residency takmičenje i ušao u finale. Iza sebe ima 15 izdanja, medju njima je najpoznatiji remix Hot since 82 – „Like you“ koji je izdat za Get Physical label. Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigla je veliki uspeh našavši se u setu John Digweed-a.

Nakon ovog velikog gostovanja, 21. novembra u hram beogradskog klabinga stiže i jedan od trenutno najpopularnijih DJ-eva na svetu, francuski producent Olivier Giacomotto. Takodje nam stižu još i Guy J, Oxia, Aril Brikha i mnogi drugi.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X1 KARTU ZA VELIKO GOSTOVANJE LUIGI MADONE U BEOGRADSKOM KLUBU THE TUBE! SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “DRUMCODE SPEKTAKL”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SUTRA DO 20H KADA ĆEMO OBAVESTITI SREĆNE DOBITNIKE O NAČINU PREUZIMANJA.

SREĆNO…

Avatar photo

Autor: Igor