Italijanski tehno majstor Roberto Capuano stiže u TJUB!

 

Ekipa dobro poznatog beogradskog underground kluba u saradnji sa Speedy-em pravi fantastičnu techno žurku u petak 18. decembra. Prednovogodišnja euforija je tu, a Roberto će je svojom muzikom pojačati do maksimuma. Uz ovog fenomenalnog producenta iza koga stoji Drumcode etiketa, za dobar zvuk pobrinuće se i Speedy zajedno sa Mihajlom HFM. Karte će se prodavati na ulasku u klub i cena će iznositi 600 dinara.

Napomena: Trenerke su izričito zabranjene, a posetiocima koji imaju manje od 21. godinu neće biti dozvoljen ulaz u klub.

Roberto Capuano je jedan od najtalentovanijih techno producenata rodjen 1987. godine. Odrastavši uz napuljsku underground školu karijeru je počeo kao dete iz njegove snažne zavisnosti prema elektronskoj muzici. Kao diplomirani inžinjer zvuka na Muzičkoj Akademiji, ubrzo je dobio pažnju techno veterana Markantonia i Rino Cerrone-a koji su mu pružili priliku da radi na najpoznatijim napuljskim etiketama kao što su „Analytic Trail“ i „Unrilis“.

Nakon dosta vremena provedenih u produkciji, remiksima izdatih na uglednim etiketama, Capuano kontačno sleće na Drumcode, prvo izdaje na njihovom V.A, a kasnije solo EP „Vertigo“ koja je bila prva u Beatport 100 listi više od mesec dana. Njegova muzika je puštana od strane mnogih poznatih producenata kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Carl Cox, Ben Sims, Dave Clarke, a DJ setovi su veoma energični i puni groovy, dark zvukova.

Speedy – DJ i producent, organizator žurki i jedan je najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji. Vlasnik je Lucky Light etikete od 2010. godine, za koju su izdavali svi važniji techno producenti kao što su Cristian Varela, Marco Bailey, Marko Nastić, Tom Hades, Mladen Tomić, Dejan Milićević. Iste godine pokrenuo je serijal žurki pod nazivom Lucky Records Showcase gde su gostovali Dave Clarke, Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey, Ben Sims.

Mihajlo HFM – Od samog početka svoje karijere, Mihajlo je definisao svoj muzički stil, a to je: techno u svim oblicima i formama. Vrlo brzo je dobio odobrenje od publike u celom balkanskom regionu i počeo da svira po festivalima i klubovima kao što su Akademija, Energija, Aquarius, Exit festival, The Bassement, Soul. Njegova želja za deljenjem muzike i dobre energije odvela ga je još dalje te je nastupao u evropskim klubovima kao što su U60311 U Frankfurtu, Ministry of Sound u Londonu i različitim gradovima u Madjarskoj, Italiji, Španiji i Americi. U cilju da beogradsku lokalnu elektronsku scenu smesti na svetsku mapu, koristeći svoje znanje i veštinu, stvorio je novu seriju techno dogadjaja pod nazivom HFM (HEAR IT FEEL IT MOVE IT).

 

Avatar photo

Autor: Igor