Kežual x Gudlajf // Stevie Whisper

 

Kežual Kolektiv u saradnji sa Gudlajf-om predstavlja: STEVIE WHISPER

Stevie Whisper aka Stefan Unkovic je DJ, muzičar, promoter i vizuelni umjetnik iz Beograda. Član je Mystic Stylez kolektiva, osnivač SuperSizeShe etikete, rezident TechnoYesTechno večeri na brodu 20/44 I član originalne postave beogradskog Gudlajfa. U zavisnosti od prilike, njegovi nastupi variraju između super-eklelktičnih mikseva različitih aktuelnih žanrova nezavisne muzike, i suvih, mračnih straightforward techno setova. U poslednjih nekoliko godina nastupao na festivalima Exit, Mad in Belgrade i Love Fest, vrteo sa imenima poput: Surgeon, Addison Groove, Sleeparchive, Radial, Tommy Four Seven, Teengirl Fantasy, James Ferraro, a kao promoter sarađivao je sa preko 50 izvodjača sa svih strana zemljine kugle.
Soundcloud: https://soundcloud.com/steviewhisper

Filip A aka Filip Alvir je banjalučki DJ i producent koji živi i stvara elektronsku muziku od 2001. godine. Za to vreme stekao je veliko iskustvo manipulisanja zvukom i masom. Njegova tehnika miksanja je jedinstvena: čist beatmatching, tačnije bezgrešan, sa pravilom „nema vraćanje igle na ploču kad je ona puštena“, brzo premiksavanje – kao da mu život od toga zavisi, dosta „igranja“ ekvilajzerima i trigg-ovanja, spontanost, i najvažnije: veliki zabavljač – sa tom brzinom miksanja nikad ne može biti dosadno. Trenutno je resident DJ u kultnom mestu „Žiža“, ali pored toga želi se uključiti i u druge projekte i događaje. Budući slušaoci mogu očekivati samo muziku iz srca i duše čoveka koji je uložio svoju suštinu i srž svog bića u muziku koju stvara.
Soundcloud: https://soundcloud.com/alvir
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/filip-alvir/

Vanja Babić je banjalučki radijski i klupski DJ čije dugogodišnje iskustvo stvaranja dobre atmosfere na frekvencijama i na plesnim podijumima kojima je muzički upravljao, rezultira istančanim ukusom za odabir traka koje predstavlja u svojim setovima. Putujući kroz žanrove, slušaoca vodi kroz house i soulful techno ponekad i do nekih mračnijih i tvrđih kompozicija moderne elektronike, stvarajući onaj poznati osjećaj zadovoljstva koji svaki dobar party ostavlja za dane poslije.

Light & Design by Dražen Gojković ZENdra.

DKC Incel // Velika soba
Start 2200
Upad – 3km do ponoći, od ponoći 5.

Avatar photo

Autor: Igor