Izašla je AFTERLIFE kompilacija „Unity” sa preko trideset novih traka!

 Izašla je AFTERLIFE kompilacija „Unity” sa preko trideset novih traka!

Duo Tale Of Us je danas obradovao svoje fanove širom sveta, odlučili su da u jednom danu izbace preko trideset novih traka u svojoj kompilaciji pod nazivom “Unity” kao podrška ljudima širom sveta koji se bore sa korona virusom.

Može se reći da je 03.04.2020. godine AFTERLIFE DAN, jer ljubitelji ovog zvuka danas ceo dan preslušavaju nove trake koje se tako dugo čekaju da izadju i da svi uživaju u njima.

Izašle su trake od velikih svetskih producenata kao što su Woo York, Recondite, Stephan Bodzin, Fideles, Josh Wink, Mathame, KAS:ST, Mind Against, Agents of Time i naravno Tale of Us. Naravno tu su se našli i mnogi drugi izvodjači, a ono što nas sve zanima je to da se medju ovim velikanima pronašao i naš domaći DJ i producent COEUS koji po drugi put izdaje svoju traku za AFTERLIFE. Šta da kažemo osim bravo i #podržidomaće!

COEUS – Rebirth

Zaista je mnogo dobrih traka i ne želimo da vam iznosimo naše pikove i favorite jer stvarno vredi da preslušate sve i jednu traku i da uživate. Celu novu kompilaciju sa svim trakama možete preslušati klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor